Autor: Informer.rs

31.08.2020.

07:57

Foto:

Džet set

DRAGANA MIRKOVIĆ UŠLA U PAROVE! Tu je i ON - bio je u Zadruzi, sada je učesnik 9. sezone! Gastoz, Nina Prlja, Neven Ciganović... OVO SU SVI UČESNICI NOVE SEZONE!

Nakon spektakularnog kraja osme sezone prethodne noći, u kojoj je pobedila Ivania Bajić, večeras je počela deveta sezona “Parova”.

LEPA LUKIĆ OTVORILA 9. SEZONU PAROVA, a za njom ušao i ON! Pevačica u 80. godini UŠLA U RIJALITI, a evo šta joj je MOTO!

U vilu ovog rijalitija prva je ušla Lepa Lukić, koja kaže da želi po svaku scenu da ostane aktuelna i na sceni.

Informer

Posle nje u rijaliti su ušli manje poznati učesnici, a među imenima posebno se izdvojila Dragana Mirković, imenjakinja popularne folk pevačice, koja takođe želi da bude estradna zvezda.

BILA JE NAJSKANDALOZNIJA UČESNICA PAROVA! U toku je finale - NIKO NIJE OČEKIVAO da će ona NAPUSTITI vilu među PRVIMA!

I Marka Perovića ćemo ponovo gledati, po četvrti put, a tu su i Nejla Mehanović, koja je po zanimanju medicinska sestra, Nikola Lakić, koji je već učestvovao u “Parovima” nakon što je privukao pažnju tokom učešća na "Farmi" i Jovana Novaković Šmizla, koja se proslavila u “Parovima”.

Informer

Osim njih, u devetu sezonu rijalitija je ušao i Ivan Gavrilović, pevač koji se već okušao u ovom televizijskom formatu.

PAPARACO! ZBUNJENI CRNOGORCI U CENTRU BEOGRADA! Jedan je bio sa DALILOM I MAJOM, a njega pamtite po OVOME! (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz se, takođe, ponovo vratio u rijaliti u kom ima burnu prošlost, a sa njim će u devetoj sezoni biti i Nina Prlja i Mladen Vuletić.

Informer

Ostali učenici su Igor Mićić, Bojana Radojičić, Aleksandra Krstić, Ervin Mujaković, Ilijana Vagić, Elena Petrović, Dina Galorini, Aleksandra Tasić Coka, Neven Ciganović, Jelena Golubović.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!