02.09.2020.

10:35

Foto:

Džet set

GLAVNI ADUT ČETVRTE SEZONE JE ON! Ispunjeni su mu POSEBNI USLOVI, ima posebno kupatilo i KOMUNICIRAĆE SA PORODICOM!

Vuk Mob jedan je od najplaćenijih i glavnih aduta četvrte sezone rijaliti programa „Zadruga“, a budući da će na imanju u Šimanovcima provesti skoro deset meseci, reper je zahtevao posebne uslove. Vuk odlično zarađuje, za nastup sa di-džejem dobija 6.000 evra. S obzirom na to da bi Zadruga 4 trebalo da traje deset meseci, tražio je od producenata baš veliki honorar.

ZADRUGARI JE ZOVU ''VELIKA ŠEFICA'', ime joj je Milica, a evo kako su je PRIJATELJI ZVALI U MLADOSTI čelnicu Pinka! (FOTO)

Informer

Zbog svega što je tražio, pregovori s produkcijom trajali su mesecima, da bi na kraju uspeo da dogovori ono što mu je bilo najvažnije, a to je zasebno kupatilo.

Osim kupatila, reper zahtevao i druge stvari.

ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU 4! Filip Mijatov u NJENOM društvu - pred svima joj uradio OVO! Zagrljeni i NASMEJANI! (FOTO)

Informer

- Svi koji poznaju Vuka znaju kakav je fanatik kada su čistoća i lična higijena u pitanju. Uplašio se na samu pomisao da neće imati kupke, dezodoranse, paste i četkice za zube. Zbog toga je zahtevao da sve što mu treba za ličnu higijenu ima u neograničenim količinama - kaže izvor i navodi da je Vuk zamolio da ga na svakih nekoliko nedelja obaveštavaju o stanju njegove trudne verenice.

''ZGADILI SU MI SE ĐOGANIJEVI'' ŠOK u emisiji - Dušicu prozvala GLEDATELJKA! Počela da brani POBEDNICE ZADRUGE!

-Budući da Vuk neće videti svoju verenicu do porođaja, kada po dogovoru s produkcijom može da izađe na neko vreme, zamolio je da ga u nekoliko rečenica obaveštavaju o trudnoći i bebi na svakih nekoliko nedelja - kaže na kraju razgovora izvor.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!