03.09.2020.

15:00

Foto:

Džet set

ZAKASNILI NA SISTEMATSKI! Miljana JAVNO ISPROZIVALA Zolu, OPTUŽILA GA da je koristio NEDOZVOLJENE SUPSTANCE, on BEŽAO OD KAMERE! SKANDAL! (VIDEO)

Danas je još jedna grupa zadrugara pristigla na sistematski pregled pred ulazak u "Zadrugu 4", a jedna od njih je bila i Miljana Kulić koja je stigla u društvu svog dečka Lazara Čolića Zole.

JAMI IMA ĆERKU KOJA JE PRAVA BOGINJA! Pevačica i naslednica su PRESLIKANE, ISPLIVALA zajednička fotka, ZAPANJIĆETE se kada čujete ko je njen otac! (FOTO)

Kulićeva je najavila pre svega odličnu zabavu, a onda se našalila na račun svog dečka.

Informer

- Nikad spremnija, nismo jutros mogli da se probudimo, kasnimo na lekarski pregled. Zola je kao i uvek koristio nedozvoljene supstance zato nosi naočare. Lazare, dođi! Pitaju ljudi koje si najskuplje supstance koristio - pričala je Miljana kroz smeh. 

NALAZIM SE NA POTERNICI, NE MOGU DA PREĐEM GRANICU! Haos u koji je ZAPAO NAŠ PEVAČ ne prestaje da ZABRINJAVA JAVNOST! Au šta mu se dešava!

- Hajde Miljana, ne lupaj - odgovorio joj je Zola. 

- Šalim se ja naravno. Ljuti se kad pričam o tome, a ne ljuti se kad konzumira. Šalim se ja. Uvek sam govorila da ću da je pobedim (Mariju Kulić) sada ćemo videti - rekla je Miljana i pozdravila ekipu novinara. 

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE