07.09.2020.

02:16

Foto:

Džet set

PRODUKCIJA ĆE GA KAZNITI? Zadrugaru U LAJVU IZLETELO IME NOVE ZADRUGARKE! Čelnici Pinka su OVU PEVAČICU pored Kijine majke čuvali kao IZNENAĐENJE!

Izvor blizak našem portalu otkriva da u "Zadrugu 4" ulazi ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, Sandra Rešić. Njeno učešće će biti pravo iznenađenje večeri o kojem niko nije znao ništa.

OGLASILA SE Anabela nakon VERIDBE Lune i Marka! Atijasova ostala ZATEČENA - dok Gagi SLAVI sa ćerkom i zetom, evo gde je pevačica! (FOTO)

Informer

printscreen instagram/sandra_resic

OVI NISTE VIDELI NA TV-U! Kristijan se OBRATIO POLICAJKI koja ga je HAPSILA - ''Nisam mogao da te'' ŠOK IZJAVA, prisetili se OVOGA! (VIDEO)

Osim nje, deo rijalitija će biti i reper Vuk Mob koji je napolju ostavio trudnu verenicu. Podsetimo, pisalo se da je Vuk bio sa Kristinom Kijom Kockar koja je letovala kod njega u kuci u Baru, a sada će reper u "Zadruzi!" boraviti sa njenom majkom Nadicom Zeljković. Njih dvoje će biti pravo iznenađenje za sve učesnike.

Ovu informaciju je i potvrdio u ovom trenutku Marko Đedović u razgovoru sa Marijom Kulić, rekavši da su Sandra Rešić i Rialda prolazile pored njegovog apartamana, a on je očekivao Miljanu Kulić. 

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE