Autor: Informer.rs

07.09.2020.

01:52

Foto:

Džet set

ZERINA SE OGLASILA nakon što je Alen u studiju OTKRIO DA NISU BILI U VEZI - Objavila ZAJEDNIČKU FOTKU, zar ovako poziraju PRIJATELJI?

Ove večeri u Belu kuću uselio se Alen Hadrović, koji je bio poznat u beogradskom klupskom životu, ali celokupna javnost ga je upoznala zbog priče sa Zerinom Hećo. On je bio u centru pažnje zbog toga što se šuškalo o tome da je Zerina raskinula vezu sa Dadom Glišićem zbog njega.

ŠOK! DUŠICA UŽIVO ZAPROSILA OPASNOG MOMKA IZ HRVATSKE! Voditeljka bi da se uda za Filipa - OVO JE PRIMAMILO KOD NJEGA, a nisu TETOVAŽE!

Informer

INFORMER.RS SAZNAJE! Strogo je kriju od SVIH - Kijina majka NADICA ulazi večeras u Zadrugu 4, produkcija u nju POLAŽE VELIKE NADE!

- Ja nisam to očekivao, to je bilo slučajno, prijateljski, ovo što ona radi, ja neću komentarisati ni nju ni njeno ponašanje, neka ide njoj na čast, ja i dalje tvrdim da je dobra devojka - rekao je Alen u studiju pre nego što se uselio u Belu kuću.

OVO ĆE BITI NOVINA U ZADRUZI 4! Pink potvrdio - OBJAVILI LEPE VESTI, a on je PRESREĆAN! Ispunio mu se VELIKI SAN! (FOTO)

Zerina nije ostala imuna na njegove reči, pa se odmah oglasila, rekavši da prati ulazak u "Zadrugu".

Informer

Kako će se ova saga dalje odvijati i šta će se dešavati, ostaje nam da ispratimo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!