09.09.2020.

23:35

Foto:

Džet set

Sloba Radanović TESTIRAN NA KORONU: DANIMA JE BIO BOLESTAN, OTKAZAO SVE NASTUPE, a sada je pokazao REZULTATE, evo da li je POZITIVAN! (VIDEO)

Pevač i bivši zadrugar Sloba Radanović nedavno je otkazao sve zakazane nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja. Kako pandemija koronavirusa još uvek vlada, on je rešio da se testira. 

DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST! Nadežda u NEVOLJI - dok je Toma u "Zadruzi" pevačicu ZADESILO OVO, obavestila sve! (FOTO)

Informer

TV Pink printscreen

Ranije je bio VELIKA ZVEZDA, a sada se bacio na POLJOPRIVREDU! Folker pokazao kakav je DOMAĆIN, pa sve stavio na sto! (FOTO)

Iako su svi odmah pomislili da je u pitanju opaki koronavirus, međutim, na sreću nije, a Sloba je o ovome progovorio u emisiji "Premijera".

- Juče sam radio test na koronu, negativan sam. Bio sam bolestan baš, stvarno sam pomislio da sam zakačio nešto ozbiljno, ali hvala Bogu prošlo je sve bez većih posledica, oporavljam se - rekao je Sloba i izneo svoje mišljenje o finansijskoj krizi koja vlada na estradi:

Informer

- Nije lako nikome, ali se uvek vodim onim da uvek može gore. Postoje ljudi koji i van kovida imaju problem sa egzistencijom. Mladi smo, nije neka teška situacija, proći će i ovo - kaže Radanović. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE