12.09.2020.

07:30

Foto:

Džet set

ŽESTOKI MOMAK OTKRIVA DA NIJE SITAN KRIMINALČIĆ! Ja sam ozbiljan ubica - STVORIO SAM "ZEMUNSKI KLAN"

Kristijan Golubović (51) tvrdi da je stvorio "zemunski klan" i otkriva da je želeo da izvuče Milorada Ulemeka Legiju iz "Zabele", gde ovaj služi kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva Zorana Đinđića!

Učesnik "Zadruge 4" kaže da mu je dosta da ga nazivaju kikiriki mafijašem i kriminalcem na baterije. Zbog toga je rešio da se u rijalitiju pohvali koliko je velika faca beogradskog podzemlja.

- Šta, treba da priznam sva ubistva i pljačke i dobijem 40 godina robije da biste vi rekli: "On nije sitan kriminalac za drogu, kriminalac na baterije, već ubica kao 'zemunci'?" Ja sam te "zemunce" stvorio. Na osnovu mog imidža su iznikli - priča Golubović.

Informer

On otkriva da mu je jedan od najboljih prijatelja upravo ozloglašeni bivši komandant Crvenih beretki, koji je organizovao atentat na srpskog premijera 12. marta 2003. godine.

- Legija je moj školski drug. Zbog njega me mrzi pola preostalog podzemlja koje Milorad nije uspeo da pobije. Bacaju "drvlje i kamenje" na mene samo zato što sam lojalan prijatelji. Ali čisto da se zna, na ulici sam ja bio na vrhu, a Legija mnogo ispod mene - objašnjava Kristijan i dodaje da je čak planirao da ga izvuče iz "Alkatraza", dela zatvora u KP Požarevac sa maksimalnim obezbeđenjem:

Informer

Kristijan priznaje da mu je supruga Ivana ozbiljno zamerila odnos sa Stanijom Dobrojević u "Farmi 6". Posebno se iznervirala kad je starleta objavila na Instagramu da Vera nije Golubovićeva ćerka.
- Poludela je zbog toga, postrojila me je i odvalila mi tri šamarčine! Rekla je da sam ja Staniji dao za pravo da tako piše jer sam joj omogućio pobedu u "Farmi 6". Tu je u pravu! Podržao sam kurvu, profesionalnu prostitutku, jer sam imao dil sa njom da delimo pare. Svi znaju da je Tamara Đurić imala više glasova u finalu - priča Golubović i dodaje da bi starleti sve oprostio kad bi se izvinila njegovoj Ivani:
- Ako je nazove i to uradi, proći će bez posledica! Poslednji put smo se sreli u emisiji na Pinku, ali ja sam otišao u miru. Presreo me je neki njen nabildovani frajer Aleksandar Krsmanović. Rekao mi je: "E, samo da znaš, ja sad vozim i je*em Staniju. Doveo sam je u emisiju." Nek je sad brani kad dođe iz Amerike jer je vređala moje dete!

- On je moj brat. Sad da mi kaže daj ruku, ja ću mu dati. Hteo sam da ga oslobodim iz zatvora! Ne stidim se toga. Dušu bih dao, izgubio bih glavu, ali bih mu pomogao. Neću da ulazim u detalje zbog čega do toga nije došlo. Je*iga, on je odlučio da plati za to što je možda uradio ili nije. I bolje de je u zatvoru i trenira, čita knjige, edukuje se... Ima tri zlatne devojke i sina, tako da je samo važno da bude živ i zdrav!

Kao na tacni

Kristijan ističe da je uvek bio spreman da izgubi život zbog prijatelja.

- Ginuo sam i ubijao za njih! Osakatio sam i prebio na stotine mangupa, nabeđenih sportista, policajaca, stražara... Kao maloletnik sam ubio čoveka da bih sačuvao čast jednog klana i otišao u zatvor. Jedan Pirke je morao biti ubijen jer se nadrogiran ku*čio - citira žestoki momak svoju čuvenu rečenicu iz dokumentarca "Vidimo se u čitulji" i dodaje:

- Kažu da sam živ jer me je spasila robija! Pa ja sam od 1994. do 2005. bio na slobodi! Na tacni! Četiri puta je pokušan atentat na mene, imam preko dve hiljade kopči na telu. Zbog gelera i metaka koje imam u sebi pištim na aerodromu!

Čuvam se da ne
završim kao Arkan

Čovek kog je krstio pokojni Ljuba Zemunac naglašava da je sačuvao glavu zato što je oprezan.
- Svuda idem sa obezbeđenjem i nosim pancir. Pre nego što negde dođem, moji ljudi obiđu mesto, stave metalne pancire na tačke odakle bi mogao da bije snajper. To je ku*ac od života! Otkad imam dete, nijednu noć, kad sam kod kuće, nisam zaspao. Čuvam stražu, iako imam deset momaka ispred i centralnu sobu s monitorima. Neću da završim kao Arkan - poručuje Golubović.