25.09.2020.

12:50

Foto:

Džet set

PALO PRIZNANJE! Kijina Majka otkrila da je SPAVALA SA GOSTOM RESTORANA, kad su ovo čuli, zadrugari OVAKO REAGOVALI! NEVEROVATNO! (VIDEO)

Tokom prethodne večeri u Beloj kući, odigrana je još jedna igra istine, a Lepi Mića je postavljao zadrugarima veoma intrigantna pitanja.

ZA NJU JE DANAS POSEBAN DAN! Zadrugari se okupili oko Miljane, a zbog onoga što su joj priredili ONA PLAKALA KAO KIŠA! (VIDEO)

(VIDEO) VRIŠTALI OD UZBUĐENJA! Ona je stigla u BELU KUĆU, ovako je protekao njen susret sa Reom, a onda je napala Tomovića: ŠTO SI ME BLOKIRAO!

Informer

TV Pink printscreen

- Da li si ikada prilikom se*a sa Cveletom zamišljala nekog drugog čoveka? - upitao je Mića Anju.

- Nisam nikada - rekla je Anja.

- Nadice, jeste li nekada spavali sa gostom vašeg restorana? - upitao je Lepi Mića.

- Pa jesam, za 30 godina rada, jesam - rekla je Nadica.

Informer

- Mišel, da li ćeš čestitati rođendan Miljani? - upitao je Mića Mišela.

- Neću, ona mene maltretira. Budila me je celu noć. Pokušao sam da imam normalan odnos sa njom, ali nije vredelo - odgovorio je Mišel.

Miljana je, na njegov odgovor, rekla da joj je danas Mišel pretio da će joj buditi majku i dete celu noć i da će lupati na vrata apartmana.

JOŠ JEDNO VANREDNO IZNENAĐENJE! Produkcija spremila ŠOK ZA PAR SATI - IZBACIVANJE, ALI TO NIJE SVE! Desiće se i OVO! (FOTO)

OGLASILA SE KIJA! Sloba je sinoć ISKULIRAO NJENU MAJKU - Nadica rekla da NE POZNAJE OVOG RADANOVIĆA! A evo šta KOCKAREVA KAŽE! (FOTO)

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE