Autor: Informer.rs

29.09.2020.

16:15

Foto:

Džet set

STIŽU U ŠIMANOVCE! Čelnici Pinka odobrili DOLAZAK - O NJIMA SVI PRIČAJU, a posle u ZADRUZI produkcija najavila HAOS!

Nova epizoda najgledanije late night emisije “Ami G Show” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova. Autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostiće nikad aktuelniju, popularniju i brojniju ekipu – u njegovom studiju biće influenseri sa više od 4.000.000 pratilaca samo na Instagramu! Upravo oni biće voditelji na novoj televiziji, RED TV, koja startuje u subotu 3. oktobra.

PORODILA SE! Zadrugar nije ni znao za NJENU TRUDNOĆU - Ne može da dođe SEBI! Odmah organizovao VELIKO SLAVLJE!

Informer

''SAHRANILA'' GA JEDNOM REČENICOM! Saša Vidić OPLEO po Ceci zbog NJENOG VELIKOG BAKŠIŠA, oglasila se PEVAČICA I ŠOKIRALA SVE!

Ruža Rupić, Sara Stanković, Stefan Pavlović (Cale), Anna Lazarević, Cveta Žarković (Super Cveta), Dušan Vuković Duxa, Nemanja Arsić Cone, Jana Dačović, Jenni Martin i Stefan Milošević Panda vodiće jutarnji program na RED TV-u koji nosi ime “Ustanak”. Najpoznatiji srpski jutjuberi i instagrameri će svakog dana od 10 do 12 časova komentarisati najzanimljivije, viralne objave na Internetu. Vaši omiljeni influenseri davaće vam i savete: od fitnesa, preko ishrane, mode, do toga kako postati jutjuber i kako se najbolje fotkati za Instagram, a tu su i poznati gosti i prilozi. Kako će “Ustanak” izgledati i šta su još pripremili za gledaoce RED TV-a, Ruža, Sara, Cale, Anna, Cveta, Duxa, Cone, Jana, Jenni i Panda otkrivaju u emisiji “Ami G Show”.

Kao što to uvek biva, nakon emisije će se održati još jedna žurka u Zadruzi, a produkcija još uvek nije obelodanila ko će to večeras zabavljani zadrugare, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!