05.10.2020.

16:02

Foto:

Džet set

MOLIO PRODUKCIJU DA SE VRATI U RIJALITI! Šok OBRT - Miki Đuričić PRISTAO na OVE USLOVE, tiče se i TOMOVIĆA!

Još nije prošlo ni mesec dana otkako je počela nova sezona "Zadruge", a dugogodišnji rijaliti učesnik Miki Đuričić diskvalifikovan je zbog fizičkog nasrtaja na Vladimira Tomovića.

Skandalozna tuča koja se juče desila na velelepnom imanju šokirala je i zaprepastila ceo region, a pčelar iz Kupinova ubrzo je diskvalifikovan kada je Veliki šef saopštio odluku.

Đuričić je istog momenta odveden sa imanja, a onda je tokom odlaska iz Bele kuće navodno molio i preklinjao da mu oproste ovu grešku i navodno da ga ostave da nastavi takmičenje.

Informer

- Molim vas oprostite mi ovu grešku. Neću više ovo ponavljati, omaklo mi se. Nisam bio pri sebi, savladao me je bes i svima ću se izviniti ako treba, čak i Vladimiru obećavam - rekao je navodno on.

Kako je nedavno postao otac, Miki se pravdao, preklinjao i govorio da mu novac treba za dete.

- Novac mi je preko potreban. Kući imam malu bebu, kako ja drugačije da zaradim ovoliki novac?! Otac će me se odreći, govorio mi je da nisam normalan kako se ponašam i obećao sam mu da ću se promeniti. Izgubio sam već dosta prijatelja, sad me tek niko neće ni pogledati.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.