Autor: Informer.rs

06.10.2020.

07:19

Foto:

Džet set

(VIDEO) TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Mića podigao sve parove među kojima sevaju varnice, zadrugari se preznojavali, a za potrčke je postavio NJIH!

Jovana Tomić Matora, Bojan Savić i Rada Vasić izneli su svoje mišljenja.

- Mislim da je podela bila najbolja od svih do sada. Na porodičnim sastancima ćutimo, nikome ništa ne zamera, ovde je Mića načeo toliko tema, na primer Monika, Paula, Mišel i Boki. Što se tiče mene, ja se ne bunim, što se tiče Maje, Zvezdane, Ivane, sa kojima je Mića uvek tu, bilo im je krivo. Mića testira njihovo ponašanje. Ja ne bih uzela posle tih reči "k*rvama", rekla bih ne, ja nisam k**va - rekla je Matora.

- Bačen je akcenat na devojke koje su nazvane k*rvama. Ima ovde i "čistih" devojka, Sandri i Rialdi bih dao veliki budžet - rekao je Bojan Savić.

 - Ja sam dobila 1.500 dinara, meni stiže, nama ekstra - rekla je Rada Vasić.

Nakon toga, Lepi Mića je odlučio da napravi igru kojom će doći do finalnog izbora potrčaka. Mića je prozvao sve parove među kojima postoje varnice, a presudio je da potrčci budu Maja Marković i Alen Hadrović.

- Podići ću Tomovića i Jovanu, Alena i Maju, Kristijana i Aleks, i Zolu i Miljanu. Miljana i Zola nisu. Jovani je danas tri godine veze, tužna je, nije dobila nikakav odgovor od dečka. Vladimir u dobrom maniru pokušava da osvoji njeno srce. Što se tiče Maje i Alena, Maja je u emotivnom problemu, misle zadrugari da su zaljubljeni oboje. Da nije Kristijan išao kući, njega i Aleks ne bih stavio, žena mu je rekla sve sigurno. Njih dvoje nisu. Jovana, biću prema tebi korektan, zato sedi. Potrčci su Maja i Alen - rekao je Lepi Mića.

- Nemam komentar - rekla je Maja.

- Maja i ja smo pričali juče, ne komuniciramo, ipak ćemo opet morati - rekao je Alen.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE