31.10.2020.

10:00

Foto:

Džet set

TUŽIĆU GA I UZEĆU MU SAV NOVAC KOJI ZARADI U ZADRUZI! Nadežda POBESNELA: Dete više videti neće!

Nadežda Biljić iznela je sav prljav veš iz vanbračne zajednice sa Tomom Panićem. Pevačica se snimala za Instagram i otkrila da ju je maneken tukao i varao dok je bila trudna!

Folkerka je skroz pukla jer danima gleda Tomu sa ljubavnicom Paulom Hublin u "Zadruzi". Kap koja je prelila čašu bila je Panićeva izjava da je lagao da je voli kako bi očuvao njihovu vezu zbog deteta, kao i da mu je stalno pravila probleme i flertovala sa drugim muškarcima!

Informer

- Sve laže! Sve što priča da sam ja radila, on je radio! Dok se drogiran je*avao sa ku*vama po splavovima, a ja sam nisko nosila dete, mogla sam da pobacim! Na slavi kod kuma mi je lupio dve šamarčine jer me je neki gost gledao! Rekao mi je: "Ku*vetino, ti bi i trudna da se je*eš!" - ispričala je Biljićeva na snimku na Instagramu na kom izgleda veoma loše. Osim što je smršala, vidljivi su crni podočnjaci ispod njenih očiju.

Sve najgore o Tomi

Ona je zatim dodala da je njen suprug bio bolesno ljubomoran:

- Stalno me je maltretirao. Nije mi davao da imam prijatelje, branio mi je da odem s drugaricama na kafu. Svaki dan mi je proveravao mobilni telefon!

Bivša učesnica Pinkovog rijalitija kazala je i da je angažovala advokata.

- Tužiću Tomu i njegovu švalerku za sve klevete o meni! To što on kaže da nismo u braku može da okači mačku o rep! Mi smo u vanbračnoj zajednici! Uzeću mu sav novac koji zaradi u "Zadruzi"! A što se tiče deteta, javno obećavam da ga nikad više neće videti! To je moje dete! Da je mislio na sina, ne bi se švalerisao na televiziji i povređivao mu majku - ispričala je Biljićeva, i objasnila da ne želi da sin Longo bude u kontaktu ni s Panićevom porodicom:

Informer

- Tominu majku boli ku*ac za njega! Moja mama je digla kredit da bi on platio neku kaznu i da ne bi otišao u zatvor! Brat mu je kriminalac na baterije, ne želim da takvi ljudi odgajaju Longa. Jedino mu je otac korektan čovek. Ma, oteraću ja Tomu u zatvor, znam svašta o njemu!

Svestan da ga pljuje

Nadežda je ponovila da je to njena poslednja izjava o Tomi, a potom je ugasila profil na društvenoj mreži. Dok se ona bori sa dijabetesom, prehladom i detetom koje se hrani na sondu, Paniću cveta ljubav s mladom Hrvaticom.

- Iskreno, ne razmišljam o Nadeždi. Svestan sam da me sad pljuje napolju, ali ne bi trebalo to da radi, jer sam otac njenog deteta. Nikad u životu nisam bio zaljubljen kao što sam sada u Paulu - rekao je Toma.

Toma: Nadežda bije majku

Toma je nedavno ispričao da Nadežda bije majku Slavicu:
- Živeo sam s njom i njenim roditeljima, u kući je uvek bilo napeto. Kad je ljuta, Nadežda ume da digne ruku na majku! To mi je katastrofa! Govorila je da joj na sahranu neće doći! I pre nego što mi se desila Paula, pitao sam se kakvoj ću se to ja ženi vratiti kući.