Autor: Informer.rs

04.11.2020.

21:15

Foto:

Džet set

KRISTIJAN NAPUSTIO ZADRUGU! Svi detalji iz PRODUKCIJE - javno otkrio KOLIKI MU JE TAČNO HONORAR, a ovo NIJE SMEO!!! (VIDEO)

Kristijan Golubović je zadrugarima detaljno prepričao suočenje sa Stanijom Dobrojević u emisiji "Amidži šou" i današnja dešavanja u Rumi.

- Mi ovde nemamo šta nego da se glupiramo, skečiramo... To sam ja više u dogovoru sa produkcijom, da pravimo neke zavrzlame. Devojka je preozbiljno shvatila pretnju, majka joj je bila u publici, zabrinuti svi. Međutim, ja kažem da sam se šalio, ja sam i pred tužiocem to rekao. Mi smo samo poslovni, zdravo-zdravo. Kada nas produkcija pozove u emisiju, nisam ni znao da će ona gostovati, ja odem u emisiju, ispoštujem produkciju. Ona se meni izvinila za lupetanje oko mog deteta. Neću da ih ubijam, od te sile ništa - rekao je između ostalog Kristijan.

- Da li ste imali komunikaciju u Amidži šou? Da li je bila igrica? - upitao je Bora.

- Nismo, samo je bilo da se razjasni u kakvim smo danas odnosima, pustili su neke klipove sa Farme, nakon toga pružili smo jedno drugom rukom. Ja sam joj poljubio ruku, izvinili se i doviđenja i prijatno. Ako dođe, neću se mešati u njene ratove, neću biti protiv nje, neću da joj sedam za vrat", rekao je Golubović.

Pored toga, on je javno otkrio da je njegov honorar 300.000, što možda baš i nije smeo, s obzirom da se o ugovorima i honorarima u rijalitiju ne govori.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.