Autor: Informer.rs

09.11.2020.

15:45

Foto:

Džet set

LUNA STIŽE U ŠIMANOVCE! Neviđeno iznenađenje PRODUKCIJE PINKA - trudnica OPET PRED KAMERAMA! Potvrdili njen DOLAZAK! (FOTO)

Nova epizoda 13. sezone emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa.

Ognjen Amidžić ugostiće nikad aktuelniju ekipu – pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani, repere Ivana Ivanovića Đusa i Nemanju Đerića Đeksona, pevačicu Lenu Čolak i TikTok senzaciju Kiki Nikolić.

Nakon turbulnetnih dešavanja u "Zadruzi 3", Luna Đogani konačno je uplovila u mirnu luku, a svoje obožavaoce je obradovala vestima da je u drugom stanju.

Sa njenom trudnoćom došlo je i dugoočekivano pomirenje sa majkom Anabelom Atijas, sa kojom nakon treće sezone rijalitija nije ostala u dobrim odnosima.

Srećne vesti okupile su porodicu, a Luna će po prvi put otkako je drugom stanju gostovati u emisiji "Ami G Show". Šta se promenilo u njenom životu otkako je saznala da je trudna, kakve radikalne promene planira, da li napušta Beograd i sa kakvim komentarima se susretala, Luna će otkriti u sutrašnjoj emisiji.

Informer

Naravno, kao pobednica "Zadruge 2" i učesnica tri sezone ovog rijaltiija, Luna će dati svoj sud o aktuelnim zadrugarima i uzbudljivim dešavanjima.

Očekuju vas i lude igrice i izazovi, zato ne propustite još jednu uzbudjivu epizodu emisije "Ami G Show" sutra u 22 časa na TV Pink!

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.