09.11.2020.

23:33

Foto:

Džet set

Kijina mama DREKNULA NA VUKA! Nije više mogla da ćuti - ŽESTOK OKRŠAJ REPERA I NADICE: "PERETE SVOJU ĆERKU!" (VIDEO)

Vuk Mob je tokom večeri išao na poligraf, a u "Zadruzi" se upravo odvija emisija "Trenutak istne sa Vukom" kada reper otkriva sve detalje romanse sa Kristinom Kijom Kockar.

- Da li si zvao novinare da slikaju tebe i Kiju u kući na moru? - glasilo je jedno od pitanja na poligrafu. 

Informer

- Ne - odgovorio je Vuk, a poligraf je pokazao da je odgovor istinit.

- Kao i sve što pričam, ja pričam istinu. Opet kažem, ovo mi je sve budalaština - rekao je Vuk.

- Ja sam upoznata od mnogo ranije u ovu situaciju, nisam imala potrebu da se izjašnjavam, samo se nisam složila sa tim delom kada je imao trenutak opisivanja kod bazena i svađe sa Nadicom, kao i to što je dao 10.000 evra - dodala je Rialda Karahasanović.

- Ja sam spreman da platim koliko god treba, da mi se ponovi ovo pitanje (za narkotike). Meni se j* za pare. Da mi se preformuliše pitanje, da li sam šmrkao kokain ili heroin. Jesam koristio hemiju (za teretanu), voleo bih to za kokain ili heroin - pričao je reper, a zatim su se zadrugari vratili na temu:

Informer

- Bilo mi je čudno kada je rekao da nije bio zaljubljen u nju, a da mu treba medijska pažnja, pa mi je čudno što na ovo nije pao - istakla je Milica Kemez.

- Novinari su jurili njega posle propale veridbe da vide sa kim se viđa, novinari su u špicu sezone bili u Crnoj Gori, čekali su Vuka, Kija im je bila egzotika kada su je ugledali. Kad su Kiju ugledali na terasi, to je bio šok, niko nije očekivao Kiju tamo - otkrio je Marko Đedović.

- Pa, kako, kada je znao da je medijska hajka? - ubacila se Nadica Zeljković.

- Vi pokušavate da perete svoju ćerku - odgovorio je Vuk.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE