19.11.2020.

08:59

Foto:

Džet set

ŠOK DETALJI AFERE BUJANOVAC! Isplivao KATALOG sa imenima - za 200 evra ZADOVOLJAVALE KLIJENTE! Ove ZADRUGARKE su na SPISKU, tvrdi REA!

Sanja Stanković, Milica Kemez, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić su žene lakog morala i prodavale su ljubav Šiptarima, tvrdi Rea Anđelković!

Ova mlada pevačica, koja je pre 17 dana izbačena iz Pinkovog rijalitija, rešila je da raskrinka dojučerašnje cimerke i iznese u javnost njihov prljav veš.

Ko o čemu...

Rea kaže da joj je telefon pun prepiski i fotografija koje dokazuju da su se pomenute starlete bavile najstarijim zanatom.

- Milica, Aleks, Maja i Sanja radile su kao k*rve! Makroi su im bili izvesni Jašar, koji je gazda kafane u Bujanovcu i Bekim, vlasnik benzinske pumpe. Sve četiri su imale tarifu 200 evra i bile su u katalogu - kaže Rea u jednom dahu za naš list i nastavlja sa optužbama:

- Milica Kemez je spavala sa dečkom svoje rođene sestre Mirele! Onda ju je sestra izbacila iz kuće, pa je pobegla u Švajcarsku i zaposlila se kao igračica u kafani kod jednog Albanca. Međutim, to joj je samo bio paravan za p*ostituciju. Ona celo veče vrcka pred gostima kao trbušna plesačica, pa posle sedne sa mušterijama na piće i na kraju spava s njima za 200 evra! Sve to isto je radila i Aleks, a sada glumi neko nevinašce. Ko o čemu - k*rva o poštenju!

Izbačena učesnica "Zadruge" tvrdi da su, za razliku od Kemezove i Nikolićeve, Maja i Sanja ordinirale isključivo u inostranstvu.

- Njih dve nisu radile u Bujanovcu, ali jesu u klubovima po Švajcarskoj. Za sve ovo što govorim imam čvrste dokaze i fotografije, koje ću izneti na sudu ako me neka od njih bude tužila - priča Anđelkovićeva.

Informer

Hoće nazad u šou

Rea se nada da će u baražu biti vraćena u Pinkov rijaliti kako bi mogla i lično da se obračuna sa starletama koje proziva.

- Volela bih da ponovo uđem u "Zadrugu" i da pokažem pravu verziju sebe. Tamo su me svakodnevno ponižavali i vređali, a više neću dozvoliti nekim ku*vetinama da me pljuju. Isto tako, napašću i Mariju Kulić, koja je meni držala neka predavanja, a ne ume svoju ćerku da vaspita - poručuje naša sagovornica.

Aleks: Albanci su bili divni prema nama


Afera "Bujanovac" već nekoliko nedelja je tema broj jedan u "Zadruzi", a prozvane starlete tvrde da su na jugu Srbije bile angažovane kao promoterke i hostese.

- Radila sam u Bujanovcu kao promoterka i "animir-dama". Moram da kažem da su Albanci koji tamo drže kafane bili predivni prema meni. U lokalima su nam muškarci često plaćali pića i svaka devojka je mogla da ode sa njima u krevet ako to želi, ali ja nisam nikad - branila se Aleks Nikolić.

Majin tata: Nikad nije bila u Švajcarskoj!


Majin tata Radomir Marinković zvani Taki tvrdi da ona nikada nije ni kročila u Švajcarsku!

- To je sve notorna laž! Moja ćerka je od inostranstva jedino bila u Grčkoj, mogu da pokažem njen pasoš pa ćete videti. A ta Rea je jedna obična budala, tužiću je zbog toga što preko Maje hoće da se vrati u "Zadrugu" - poručuje Taki.