20.11.2020.

17:46

Foto:

Džet set

IZBAČENA IZ ZADRUGE, A SADA OPLELA PO KRISTIJANU:Golubović mi je najveće RAZOČARENJE rijalitija! Uzimao je moju garderobu i oblačio, sada sve mogu da BACIM!

Bivša učesnica "Zadruge 4" Anđela Milenković oglasila se i iskreno progovorila o odnosu sa najintrigantnijim zadrugarom.

Iako su bili u dobrim odnosima, pre njenog izlaska, Kristijan i Anđela su ozbiljno zaratili, a u jeku njihovog skandala izgovorene su teške reči od strane Kristijana.

Informer

Golubović ju je prozvao prostitutkom i kleptomankom, a Anakonda je po izlasku konačno odlučila da se oglasi i progovori o svemu.

- Kristijan mi je definitivno najveće razočarenje, osoba koja svima čini sve unutra i onda kada mu neko malo ne ide uz dlaku najstrašnije ga izvređa i ne bira reči ni prema muškarcima, ni prema ženama. Jednom sam od njega pozajmila vojni duks koji sam mu nakon nošenja oprala i vratila, kačkete posle svake emisije koje sam nosila u početku dok nisam otišla iz paba, uredno vraćala na mesto. Znam da mu je jedan kačket ostao kod Monike u garderoberu, crni sa zlatnom oznakom, drugi je bio kod Snežane i ne znam da li mu je vratila ili je odnela - rekla je Anđela i dodala:

- Njega je povredilo to što za vođu nisam stavila Aleksandru ili njega, ali se više nadao da ću postaviti Aleksandru sa kojom sam bila dobra. Generalno mi je Kristijan pao u očima od noći kada je navukao Tomu da igra fote, od te noći smo Toma i ja postali jako dobri prijatelji kada sam mu rekla svoje mišljenje dok smo sedeli u policijskom autu, jer je bila u toku igra lopovi-policajci. Tada je Kristijan pokušao i mene da uvuče u fote, ali ja nisam nasela. Toma je bio pijan i pristajao je na sve, što je Kristijan kasnije i rekao, da ga je navukao, a sam Kristijan se nije poljubio sa Aleksandrom kada mu je pala ta fota. Tada mi je i Aleksandra pala u očima, to sam joj i rekla u lice, da sam bila ljuta i razočarana i od te večeri sam se ja distancirala od svih njih - izjavila je Anđela.

Informer

Kako tvrdi, nije joj se dopadalo ogovaranje iza leđa od strane mnogih zadrugara i po tome je i shvatila ko je kakav čovek, na osnovu čega je selektovala ljude sa kojima želi ili ne želi da se druži u rijalitiju.

Takođe, bivša zadrugarka je otkrila intrigantne detalje od Goluboviću koje do sada nismo znali.

- To što je Kristijan bez pitanja uzimao moju garderobu i oblačio spavaćicu i čizme koje posle njegovog nošenja mogu da bacim u kantu, jer su upropašćene, da me je bar pitao, nego nije nikada i to je sve doprinelo tome da prekinem svaku komunikaciju sa njima. Do trenutka dok nisam otišla da ga pitam za majicu za spavanje, jer je on fizički najkrupniji u kući. On mi je dao, ja sam ga izgrlila, poljubila, zahvalila se i to smatrala poklonom, jer čovek koji se predstavlja da ima milione, šta je za njega jedna majica i eto oko toga je nastao problem, gde me je izvređao najstrašnije. Rekla sam da ću majicu poslati na adresu Pinka i vratiti mu, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da jedan "svetski gospodin" može da izgovori takve stvari o jednoj ženi, pogotovo nekome iza leđa - rekla je Anđela i dodala:

- Meni je pričao kada sam bila nominovana da ne može da veruje da idem ja, da ima mnogo ćutologa i nebitnijih ljudi koji trebaju da odu pre mene, da mu je krivo, itd. I na kraju da doživim onakve uvrede od strane njega, tome se nisam nadala. On mene ne poznaje i nikako ne može da priča kakva sam ja, a te stvari ne mogu da me uvrede od strane takve osobe kakvom se pokazao prema svima, da je baš ljigav, tako da mi je on najveće razočarenje rijalitija i drago mi je da sam te stvari uvidela na vreme i sklonila se od njega, jer bi do toga došlo pre ili kasnije. I te kako sam pratila Farmu i nisam nasela na sve njegove fore i priče da sam zaljubljena u njega, to je radio i u prošlom rijalitiju, a ja te njegove priče i fore znam napamet, tako da nisam nasela na sve to kao Aleksandra. Čak me je izgrlio u noći kada sam ispadala, što znači da je do svega onoga došlo samo iz jednog razloga, a to je postavljanje Tome za vođu - završila je Milenkovićeva.