Autor: Informer.rs

04.12.2020.

07:17

Foto:

Džet set

(VIDEO) JA MISLIM DA JE NJIHOVA SUDBINA...Kristijan OČITAO bukvicu Miljani i Zoli zbog njene trudnoće! A onda ih je Nadica POKOPALA komentarom

- Ja sam pričao malo i sa njim, oni se sprdaju i sutra će sin da je gleda u ovakvim akcijama u maminom krevetu, to je katastrofalno, ne znam šta će im reći Marija kada dođe. Ona je depresivna, ona je luda sve se smeje i plače a neka je njenima Bog u pomoći sa njom, ja mislim da je njihova sudbina da se obese zbog nje - rekao je Kristijan.

- Kod njih nit brige nit pameti, on misli da može da živi od nje, on treba da radi i da vas izdržava, on treba da se sastavi sam sa sobom i oni jesu sa žaljenje - rekla je Nadica.

Pri samom kraju klipa ona je pitala šta je ovo, sada ja pitam nju, šta je ovo Miljana? Za Zolu mogu da kažem da je june, a ona je naopaka nasađena, tako kažu u mom kraju. Ona me je razočarala, jer nisam znao da se ovako u krevetu donose bitne odluke, ja ne mogu da shvatim šta oni rade a ona je jako neodgovorna. Samo čekam Mariju da vam udari šamar realnosti i trebala je da ode prvo kod lekara da pita da li sme da ima intimne odnose- rekao je Vladimir.

- Ja sam tebi Vladimire rekao sve, i naglasio sam ti da smo imali intimne odnose - dodao je Zola.

- Sve si u pravu, šta da ti kažem - rekla je Miljana.

- Ja se malo suzdržavam, ali Miljanu poznajem i ta priča cela mi je poznata. Po meni ovo nije zdrava i stabilna veza, i ja sam je pitala da li zna za kontracepciju kada je rekla da je trudna. Za Zolu bih rekla da je on ne poštuje, on se plaši Marije i njene reakcije, i ne znam šta očekuje posle ovoga što on radi njoj i on je jedini koji je mogao da "posadi" Miljanu i da razgovaraju, jer je ovo zaista veliko poniženje ona je posle odnosa uzela maminu sliku i rastrzana je ali ne može da se kontroliše, a ja podržavam Mariju po pitanju ove veze - rekla je Zerina.

- Samo da se osvrnem na klip i ja ne želim da se priča kako sam ja želeo nešto, slučajno sam je uhvatio za grudi i nikada nisam želeo ništa! Ja znam da ona voli Zolu, i mogu da kažem da sam siguran da je on njoj ovo namerno uradio jer on olako shvata takve stvari, i on se uzda u Miljanu i Mariju - rekao je Toma.

- Ja sam došao u apartman kod nje, vi ovde sve predstavljate kao da se desilo za dva sata a mi ćemo uskoro sve znati kada ona ode kod ginekologa - rekao je Zola.