09.12.2020.

13:19

Foto:

Džet set

EVO ŠTA JE NIKOLA ĐORĐEVIĆ RADIO PRED ULAZAK U ZADRUGU! Imao USLOV ZA PRODUKCIJU - bez ovoga NIJE HTEO U RIJALITI?! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Bivši dečko Sanje Vučić iz grupe "Hurikejn" Nikola Đorđević ušao je potpuno spreman u "Zadrugu"! Naša ekipa ga je uhvatila dok je kupovao proteine, bez kojih nije pristao da se takmiči u rijalitiju.

Nikolu smo primetili dok je nosio dve velike kante suplemenata teške oko deset kilograma. Naravno da mu nije bio nikakav problem da to nosi nekoliko stotina metara do svog automobila, jer godinama ne izbija iz teretane i vodi računa o izgledu.

Čim je to spakovao u gepek, uputio se u menjačnicu da razmeni evre za nastavak kupovine. Iako je napolju bilo tek dva stepena iznad nule, fitnes instruktor je skinuo duks i ostao u majici kratkih rukava!

Brojni prolaznici kojima je i te kako bilo hladno su ga sa čuđenjem posmatrali dok je golišav čekao red ispred menjačnice. Nakon što se obezbedio dinarima, stavio je masku, otišao u apoteku i kupio vitamine. Nikola se potom opremio i kozmetikom, a onda je otišao kod uličnog prodavca da kupi voće. Posle toga uputio se u Šimanovce, gde je pojeo celu kesu grožđa dok je čekao ulazak u rijaliti.

Informer

Pošto je pre ulaska u rijaliti raskinuo sa Sanjom Vučić, odmah je krenuo u akciju sa zadrugarkama! Prvo je flertovao sa Tarom Simov, a zatim i sa Aleksandrom Nikolić. Vežbanje ne zapostavlja ni pred kamerama, pa svakog dana provodi po nekoliko sati "pumpajući" mišiće!