12.12.2020.

12:25

Foto:

Džet set

OVO SU SVI BIVŠI MOMCI MILIJANE BOGDANOVIĆ - zajedno imaju PREKO 300 GODINA, a evo kroz kakve TURBULENCIJE su prošli!

Do okončanja braka došlo je zbog toga što je Milijana bivšeg supruga nekoliko puta prevarila javno, pred kamerama. Nije je doticalo to što je gleda ili spava u istoj sobi i uvek je vodila buran ljubavni život.

Milijana je priznala da joj se nikada ranije nisu sviđali mlađi muškarci, pa je tako upoznala Milojka. U nekoliko navrata je rekla kako je bila i sa oženjenima koji su je obasipali poklonima. Šuškalo se kako je pre Milojka ljubila starijeg muškarca.

Informer

Kada je počela da se viđa sa Milojkom, prvo ga je negovala zbog lošeg zdravstvenog stanja, a onda su se zaljubili. Zbog razlike u godinama postali su najkontroverzniji supružnici na Balkanu.

Ta ljubav nije dugo trajala, jer se Milijana upuštala u nove afere u Parovima. Najpre se u šou ljubila i pipkala sa Aleksandrom Požgajem (36), a kasnije je priznala kako su imali intimne odnose.

No to je bila samo jedna od njenih prevara pred kamerama. U vili 'Parova' jednom se prilikom spetljala i s Urošem, unukom Ere Ojdanića. Uživali su u muzici do jutarnjih sati i nisu se razdvajali. Uroš je naposletku priznao kako je "pao" sočan poljubac između njih dvoje.

A najveći je skandal napravila kada je Milojka pred kamerama prevarila s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem koji ima 61 godinu. Neretko su se zaigrali u krevetu, pod tušem i u toaletu.

Informer

Žabac je čak želeo da se razvede od svoje supruge zbog Milijane, a kružile su glasine kako je Bogdanović sa njim trudna.

Nakon svih tih afera, Bogdanovićeva je već neko vreme u vezi sa imućnim Milošem koji ima 61 godinu i iz Užica je.

U ovoj sezoni Parova Milijana se zbližila sa producentom filmova za odrasle, Goranom Stevanovićem Pegijem, a da li će prevariti svog sadašnjeg partnera, ostaje da vidimo.