15.12.2020.

10:11

Foto:

Džet set

100.000 EVRA KAZNA ZA PROVALNIKE?! Svi detalji NAPADA NA PRODUKCIJU! Ivan otkrio o HONORARIMA - neće da ih ISPLATE!

Pevač i rijaliti zvezda Ivan Gavrilović otkrio je ko je inicirao početak štrajka i razvaljivanje vrata vile.

- Mladen je stupio u štrajk glađu i mi smo ga podržali, dogovorili smo se da ćemo da štrajkujemo na smenu. Te večeri smo čuli Mladena kako lupa u izolaciji i tada smo nagrnuli na vrata i probili ih, otključali smo Mladena i otišli gore u produkciju. Niko od nas nije bio nasilan, bili smo mirni i dostojanstveni, a dali su nam i da koristimo telefone - rekao je Gavrilović, a onda prokomentarisao kaznu koja sledi svakome ko je diskvalifikovan.

- Ma, kakva kazna! To nema nikakve logike. Sto hiljada evra da mi uzmu? Nema šanse! Ako se nešto tako desi, oni ti blokiraju račun i više ne možeš da primaš novac na račun i to je to. li ja mislim da se mi možemo ljudski dogovoriti. Izaći će nam oni u susret, nije to toliko strogo koliko se priča. Sve je stvar dogovora - rekao je Ivan, pa otkrio da li planira povratak u vilu.

- Ne znam da li ću se vratiti, moram da vidim u kakvom sam psihofizičkom stanju, a imam i nekih privatnih problema, videću kako se budem osećao - priznao je denser, pa progovorio o honorarima.

- I ako uzmu nešto, to može biti soma, dva, tri nedeljno. Sve zavisi ko je koliko imao. To su iznosi za rijaliti. Ima neko ko ima i po 200, 300, 400 evra. Dogovor kuću gradi. Milion puta sam bio gost te kuće. I kod Marića, i u "Maldivima", u prvim "Parovima" bili smo Marina i ja. Ipak je to jedan drugarski odnos - zaključuje Ivan Marinković, kome je otac trenutno u lošem stanju, o čemu više možete čitati OVDE.