02.01.2021.

08:00

Foto:

Džet set

SKANDALOZNO PRIZNANJE KIKI NIKOLIĆ! Dobila sam ponudu da snimim film za odrasle - OVAJ RIJALITI UČESNIK mi je slao poruke da budem sa njim! /VIDEO/

Učesnica „Parova“ Kiki Nikolić (23) iz Šapca, pojavila se na Tv ekranima u osmoj sezoni pomenutog rijaliti šou programa, a neviđenu popularnost je stekla na društvenim mrežama TikTok i Instagram. 

Kiki redovno kači smešne video klipopve, koji imaju milionske i izazivaju mnoge reakcije. Na društvenim mrežama je prati preko 350.000 ljudi, a u razgovoru sa nama otkrila nam je da li može od toga da se živi, i da li ju je popularnost promenila.

- Ja sam transrodna osoba u Srbiji koja nije prihvaćena, ali koju svi vole u Srbiji. Malo ima negativnih komentara, i drago mi je što je tako. Ja sam prirodna, nikada se ne menjam i ni zbog koga se ne bih promenila, i zbog toga me narod i voli - započinje Kiki:

Volela bih da se oprobam u pevačkim vodama, ako bi bila dobra ponuda. Mnogi ne znaju da pevaju ali imaju harizmu i zvezde su, tako bih mogla i ja. Kada smo kod muzike evo sada mogu da kažem da je snimljena pesma o meni, i ovim putem pozdravljam ekipu iz Slovenije. Snimljen je i spot, ali žao mi je što je ova situacija u zemlji pa nisam mogla da se odazovem pozivu i pojavim se kod njih da učestvujem u svemu tome. 

Informer

Kiki Nikolić

Od TikToka nema zarade, ali od Instagrama i drugih mreža može da se zaradi. Ja lično sam zaradila jednu nulu, ni dinar nisam dobila, ali dobijem neke stvari što mi svakako znači. Iskreno ja i ne tražim novac, ako neko ponudi, super, ako ne ja to reklamiram jer hoću svima da pomognem.

Trenutno se snalazim za posao, ako nešto ima ja radim. Ne stidim se ničeg i trudim se da zaradim koliko god mogu. Iskreno za sada me još uvek izdržavaju mama i tata. 

Na pitanje da li dobija nepristojne ponude na Instagramu, Kiki je otkrila da joj se mnoge javne ličnosti javljaju i da je muvaju.

Informer

Lepomir Brkić

- Svaki dan dobijam nepristojne ponude, ali ne smeta mi. Nekad nekom odgovorim, nekad ne, zavisi kako sam raspoložena. Moram da priznam da mi se javio Lepomir Brkić, i da me muvao. Nisam sa njim imala ništa jer kada sam videla o kome se radi bila sam u fazonu "ne, ne hvala ne" (smeh).

Kiki je između ostalog dobila ulogu u filmu za odrasle, a da li je prihvatila i o kojoj se sumi radi pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.