01.01.2021.

19:20

Foto:

Džet set

OTKRIVAMO! EVO SA KIM JE BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U KREVETU U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! On je uz mene, pa makar se svet rušio!

Fitnes instruktorka i bivša zadrugarka Ljuba Pantović sumirala je utiske iz 2020. godine i priznala nam kakva je za nju bila godina iza nas i po čemu će je pamtiti. 

Podsećamo, Ljuba je nedavno postala baka po treći put, a mnogi je nazivaju najzgodnijom i poželjnijom bakom na Balkanu.  

Kada sumiraš 2020. godinu kakva je za tebe bila?

Za mene je 2020 bila odlična, čak šta više fenomenalna godina! Dobila sam još 2 unučeta. Moja beba Magdalena je pošla u školu, posao sam podigla do neverovatnog nivoa! Hvala Bogu zdrava sam, i sve meni drage osobe, tako da ne mogu i neću da se žalim.

Da li si bila u finansijskim problemima kao većina javnih ličnosti?

Ma kakvi. Prvo ja sam osoba koja ceni novac i štedim ga, ma koliko nekima delovalo da sam rasipnik. Drugo, moj posao je takav i moj “Perfect shape program “ je toliko uspešan, da za mene “nema zime”. Zbog korone sam dala i popust 20% na sve vrste programa i to je jako puno značilo ljudima, tako da je mnogo više njih moglo da priušti sebi programe i zagarantovan put do cilja vezanog za izgled i kilažu.

Informer

Ljuba Pantović

Da li bi se vratila u Zadrugu, i kome sigurno ne bi pružila ruku prijateljstva?

Iskreno, nemam tamo sta da tražim jer sam ja svoje misije vezane za rijaliti zavrsila. Vratila sam ćerku, ispromovisala posao i idem dalje. Ja sam veliko ime i prezime u svetu, što se tiče sporta i držim se svog posla. Uz to, vodim računa o zdravlju i stanju ogromnog broja ljudi (mojih klijenata) i oni su mi važniji od bilo kog rijalitija. Nikad ne bih ostavila moje klijente same i na cedilu, jer oni znaju da sam ja tu za njih 24h dnevno i to im daje dodatnu sigurnost.

U kakvim si odnosima sa ćerkama, i kakav je osećaj biti trostruka baka?

Sve je onako kako treba da bude i zadovoljna sam! Nekako je i meni često cudno kad pomislim da imam 3 unučeta, a onda kazem “i meni je moja baka bila "super baka" sad ja imam tu ulogu”. Srećna sam i ponosna, to je pravi opis kako se osecam.

Informer

Ljuba sa dečkom Mirkom

Na naše pitanje koga je zagrlila kada je legla u krevet nakon dočeka, i šta je požežela sebi u 2021. godini Ljuba je kao iz stopa odgovorila. 

Sebi cu da poželim da ostvarim sve što sam zacrtala. Da budem zdrava i srećna, da mi posao i dalje ide odlično, i da mogu da pomognem svima kojima želim da pomognem.
Ova “sreća” obuhvata zdravlje i sreću moje porodice, prijatelja i dragih ljudi, jer ne mogu biti srećna ako sa nekim nesto nije u redu.
Pa mog Mirka, čoveka koji je uz mene i koji me voli i podržava pa makar se svet rušio. Mi smo tim koji dobija i niko nam ništa ne može. Ludo se provodimo bila nova godina ili ne, ali svakako novogodišnje veče je samo po sebi prezanimljivo, ali neću sve da vam otkrivam (smeh) - rekla je Pantovićeva za naš portal.