Autor: Informer.rs

07.01.2021.

21:54

Foto:

Džet set

NAJBRUTALNIJA TUČA U ZADRUZI! Kristijan ga POLOMIO - prvo ZA GLAVU, pa... Ceo RASCEPAN! Obezbeđenje ne može da ih RAZDVOJI /FOTO/VIDEO/

U "Zadrugu 4 - All stars" uselile su se mnoge rijaliti zvezde koje su se do sada isticale u rijaliti programima. Među njima su Kristijan Golubović, Vladimir Tomović, Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš i drugi.

Kao što se očekivalo, tokom ovih pet meseci došlo je do mnogih skandala.

Pet najbrutalnijih tuča (tokom nekih je čak došlo i do diskvalifikacije) izvukli smo OVDE, sada ćemo napraviti retrospektivu još pet najžešćih rijaliti sukoba.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I JANJUŠ

Kristijanu je smetalo to kako se Janjuš ponaša prema ljubavnici Maji Marinković, pa su započeli svađu, zbog koje je izbio brutalni sukob i intervenisao je ceo tim obezbeđenja.

Golubović je držao Janjuša za glavu i palčevima pokušavao da mu povredi lice i da mu dopre do očnih jabučica, što je veoma bolno, ali nije uspeo jer su ubrzo bili razdvojeni. U jednom momentu čak se čuje se i zvuk koji se može uporediti sa lomljenjem kostiju.

Janjuševa garderoba je bila potpuno iscepana nakon sukoba, zbog čega se presvukao u dvorištu. 

MAJKA I ĆERKA - MARIJA I MILJANA KULIĆ 

Tokom novogodišnje žurke u "Zadruzi" došlo je do žestokog okršaja majke i ćerke, Miljane i Marije Kulić.

Miksi je pijana tokom noći spopadala muškarce, te je Marija pobesnela i pokušala da je urazumi. Međutim, kako nije uspela rečima, počela je da je čupa za kosu, a obezbeđenje i zadrugari su ih razdvojili.

Marija je zatim krenula da prati svaki Miljanin korak, a ona je bežala od nje.

ŽENSKI FAJT - NADEŽDA BILJIĆ I KULIĆKE

Miljana je vređala Nadeždu i njen moral, nakon čega je pevačica poludela i fizički nasrnula na nju, a u sve se umešala i Marija.

- Svako ko je hteo, spavao je sa tobom i ti meni nešto pričaš?! Miki, Čorba, Toma i molim te da mi ti ne poričaš o moralu, ja sam ovde moralna gromada za sve vas - rekla je Miljana.

- Žena koja je trudna u tangama bila u bazenu, u jednoj ruci bambus u drugoj cigareta i moli Baneta i Boru da je j*bu jer nema ko. Ej, trudna žena! - uzvratila joj je Nadežda. Miljana Kulić je nakon ovih reči pobesnela, pa je majka Marija morala da reaguje.

- Ona je jedna k*rvetina. Čula sam je pre neki dan šta priča - rekla je Marija Miljani, a zatim je Nadežda skočila na Mariju zbog ovih reči. Uhvatila je za ruke, a zatim je prišla Miljana da je odbrani. 

Nadežda je udarila i Miljanu rukom, a zatim nogom. Kulićeva se povukla držeći se za stomak, koji ju zaboleo od udarca, a nedavno je imala abortus. 

MUŠKARAC NA ŽENU - FRAN PUJAS I TARA SIMOV

Kako je Tara Simov ispričala, Fran ju je gurnuo na krevet kako bi on prošao, što je nju iznerviralo.

- Šta me guraš? Sve vreme me gura! Rekla sam ti da mi se ne obraćaš! Smrade smrdljivi! - urlala je Tara.

Fran je gurnuo iz sve snage, a onda je počela tuča (pogledajte OVDE).

Ona ga je počupala iz sve snage, a Fran se branio i uzvratio joj. Zadrugari su brzo skočili kako bi ih razdvojili.

GAĐANJE HRANOM - MAJA MARINKOVIĆ I JANJUŠ

Ovaj snimak postao je viralan i za manje od mesec dana pogledalo ga je preko milion ljudi.

Bio je prvi na Jutjub trendingu, a kada pogledate, ako već niste, biće vam jasno i zašto.