11.01.2021.

21:35

Foto:

Džet set

LETELO PERJE U VILI PAROVA: Milijana UNIŠTENA, jedva suzdržala suze! Ti si SRAMOTA, nikad sa tobom ne bih SPAVAO! /VIDEO/

Naime, sve je počelo kada je Milijana otkrila da je zadovoljna što joj je Miloš ispunio želju i nije došao za njen rođendan, s obzirom na to da je ona tako želela, i da je kako ističe poslao tortu. 

Međutim, netrpeljivost između nje i Pegija je prisutna od ranije, i sada je iskusni takmičar iskoristio trenutak da je bocne. 

Informer

Milijana Bogdanović

Milijana na samom početku nije bila raspoložena i nije želela da se nastavlja i ulazi u raspravu, ali je Pegi uspeo da je isprovocira. 

- Nisam raspoložena, tako da neću da se svađam, mogu da se sprdam kada sam raspoložena - rekal ej Milijana, dok je Pegi konstatovao da ona sa njim može samo da sanja da kako tvrdi sprda. 

Usledio je brutalan odgovor Milijane:

- Pa što si došao i umešao se u razgovor?! Udvaraš mi se! Ali, ti mene ne zanimaš - zapenila je Milijana kojoj Pegi nije ostao dužan:

- Pa znaš kada bih ja spavao sa tobom?! Nikad. Ti si sramota. Ja sam došao ovde zbog voditeljke, a ne zbog tebe - bio je jasan iskusni takmičar. 

Informer

Milijana Bogdanović

Za stolom je letelo perje na sve strane i nije se znalo ni ko pije ni ko plaća. 

Žestoka svađa nije se smirivala a malo je nedostajalo i obezbeđenje da interveniše. 

Detalje ovog sukoba možete pogledati u video-prilogu dostupnom ispod teksta: