Autor: Informer.rs

12.01.2021.

09:00

Foto:

Džet set

OVO SIGURNO NISU OČEKIVALI! Ša ustao, pa JASNO I GLASNO postavio NJIH dvoje za potrčke! /VIDEO/

- Meni rijaliti teško pada, a što se tiče potrčka imam više opcija i ja se nikoga ovde ne plašim, i svi me prozivaju jer sam nizak! Ja bih za početak podigao Alena, Rialdu moju drugaricu, Natašu, Janjuša, Anđela, Maju i Čorba! Meni je ovde sve jasno, i što se tiče Anđela i Nataše, ali oni mogu da sednu! Alene, znam da smo drugari i znam da ti sada ludiš, znam da si sa Majom, i možete da sednete ti i Rialda. Što se tiče Janjuša, rekao sam mu danas da zaslužuje da se vrati kući kod deteta jer to zaslužuješ, znaš da te poštujem, ali sam ti zamerio jer si se drao dok su me svi ispoštovali i ćutali. Ja mislim da između tebe i Maje neće biti ničega, jer ona ima Čorbu i zagrejala se,a ja samo želim da ti ovim dokažeš da si stavio tačku na vaš odnos! Što se tiče Maje, vidim da si se zagrejala za Čorbu ali se emocije ka Jnajušu nisu ugasile, ali će vreme pokazati da li grešim - rekao je Ša.

- Ja ću odraditi moj zadatak, odnos nećemo imati jer sam ja ispunjena i ja sam srećna ali ovo nisam očekivala od Ša! Samo mi je krivo što ću tamo biti sva dana, pošto će me sevi zadrugari izglasati - komentarisala je Maja.

- Ovo je zanimljivo, ali od Ša ne i jako je počeo da se vodi rijalitijem! On će od sada dobijati kritike još više, a biće ih sada i u oči i ti budžeti, a da me on nije postavio neko bi drugi, i nemam više šta da kažem - dodao je Janjuš.