23.01.2021.

14:54

Foto:

Džet set

BIO JE DEČKO BORE SANTANE, A SADA JE UŠAO U PAROVE! Duga kosa, štikle, ful šminka, svi u šoku kada su ga ugledali! /FOTO/

U pitanju je ekscentrični Franc Ferari kog su ljubitelji rijalitija već imali priliku da vide u ovakvom rijaliti formatu.

Informer

Frank Ferari

Ferari je pre tri godine ušetao u rijaliti "Zadruga", a pre samo godinu dana u "Parove".

Transvestit iz Bosne i Hercegovine Franc Ferari u luksuzno zemunsko zdanje ušetao je pre tačno tri godine kao jedna od devojaka koje su se javile na konkurs Bore Santane za emotivnu partnerku.

Informer

Frank Ferari

Zadrugar je izabrao baš Franca za uži izbor što je izazvalo smeh i zabavu, pogotovo kod Mikija Đuričića koji je odmah primetio da je Ferari zapravo muškarac, dok je Bora nije.

Informer

Frank Ferari

Ferari je nakon ovog pojavljivanja naišao na negativne komentare javnosti, a u tom trenu se pravdao da se samo tada obukao kao žensko odelo i da mu to nije navika, što je demantovao tri godine kasnije ulaskom u "Parove". Franc se takođe predstavljao kao pevač Ramiz Mujkanović, ali i pod imenom Naida.

Na samom ulazku u vilu "Parova", neko od učesnika je uzviknuo: "Ja njega zna, to je bivši dečko Bore Santane". Očigledno da su ga tako svi zapamtili.

Intimne trenutke Bore i ekscentričnog Bosanca pogledajte u galeriji ispod: