23.01.2021.

20:29

Foto:

Džet set

ONI VEČERAS ULAZE U ZADRUGU - ŠOK ZA SVE?! Zadrugarima neće biti dobro kad ih vide u BELOJ KUĆI - HAOS za manje od DVA SATA! /FOTO/

Na Pink televiziji najavljeno je večerašnje vanredno ubacivanje u "Zadrugu 4".

Informer

Dugo se spekuliše o ulasku nekih bivših zadrugara, ali i novih, kao što je otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinkovi.

Informer

U poslednje vreme se dugo spekulisalo o ulasku Takija Marinkovića u "Zadrugu 4". Taki se nedavno na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Pink televizije, što su mnogu povezali sa navodnim pregovorila za njegov ulazak u rijaliti, a nakon toga se testirao na koronavirus, što je jedan od uslova za ulazak na imanje. Da li će Taki večeras ući u Belu kuću, ostaje nam da vidimo.

Osim Takija, spekuliše se o ulasku i bivše rijaliti učesnice Saške Karan.

Informer

Saška je danas na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj se vidi Pinkova najava za večerašnje vanredno ubacivanje, a u opisu fotke napisala je "Aha", što su mnogi shvatili kao najavi za njen ulazak u "Zadrugu 4".

Treća osoba koja bi mogla večeras da se pojavi u Beloj kući je Stefan Karić.

Informer

Stefan Karić je svima poznat kao bivši rijaliti učesnik, a s obzirom da je aktivan na društvenim mrežama, jedna njegova objava svima je privukla pažnju.

Naime, Karić je na svom Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj piše: "Vratio se igrač jer mu igra opet prija", a ovu njegovu objavu svi su povezali sa njegovim navodnim večerašnjim ulaskom u "Zadrugu 4".

Da li će večeras u Belu kuću ući Taki Marinković, Saška Karan i Stefan Karić, ostaje nam da vidimo.