01.02.2021.

21:00

Foto:

Džet set

NIJE PROŠLO NI MESEC DANA, IVA SE VEĆ LJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM! Pobednica Zadruge smuvala hrvatskog BIZNISMENA!

Iva je navodno već sada pronašla novog momka, biznismena iz Hrvatske. Naime, ona je navodno sa novim dečkom viđena u jednom poznatom lokalu na Zvezdari.

"Iva je veoma privlačna i atraktivna devojka, te joj samim tim ni jedan dečko iz Hrvatske nije odoleo. Ona se provodila celu noć sa njim, a palo je i nekoliko poljubaca. Nisu želeli da kriju ljubav", započinje priču izvor, a onda dodaje kako izgleda i čime se bavi novi dečko.

Informer

Iva Grgurić

"Njen novi momak bavi se biznisom. Ima 32 godine. Poreklom je iz Hrvatske, reklo bi se da je fin mladić. Kratko je ošišan i poseduje sve ono što Iva voli. Sve vreme su stajali blizu muzike, plesali, ljubili se, a onda su u nepoznatom pravcu otišli njegovim automobilom. Šta se na kraju desilo, to niko ne zna", kaže izvor.

Informer

Iva i Filip

Podsetimo, Grgurićeva je nedavno raskinula višemesečnu vezu sa Filipom Đukićem. Njih dvoje su započeli vezu u trećoj sezoni popularnoj rijalitija, a i po izlasku iz Bele kuće su negovali svoju ljubav.

"Spustili smo loptu pošto planiramo zajedničku saradnju. Pa nema smisla da nemamo komunikaciju, tako da komunikaciramo i sad smo u okej odnosima", rekla je nedavno Iva za "Premijeru".