16.02.2021.

12:30

Foto:

Džet set

ZADRUGARKA OČAJNA! Ostala je bez najvažnije ženske figure u životu - JAVILI JOJ, NE MOŽE DA DOĐE SEBI, JECA I VRIŠTI OD BOLA! /VIDEO/

Dobro je poznato da je Mina veoma vezana za svoju porodicu, a njena baka je uvek bila tu da joj pruži podršku, ali i da je iskritikuje kada je potrebno i da joj da savet. 

Očekivano, Mini je sinoć bilo jako teško, te nije skrivala suze, a zadrugari su se okupili oko nje kako bi joj pružili podršku. 

Ona bi volela da sada ne plačem, da budem jaka i da budem oslonac svojima. Zahvalna sam joj za to što mi je pružila ljubav, kada je nisam imala... Osećam se tako prazno - govorila je sinoć Mina kroz suze.

Inače, još od prve Zadruge, kada je Mina učestvovala, poznato je da je njena baka bila slabijeg zdravlja. Jednom prilikom je ona razgovarala sa njom telefonskim putem i tada je lila suze i bila veoma zabrinuta za bakino zdravlje. 

Takođe, u martu 2018. godine Mina je proslavila 18. rođendan, a tada je cela njena porodica ušla u Zadrugu kako bi je iznenadili.

Prvo je prvo. Ona liči na mene. Ja sam jako navijala za to da ona uđe, to je bila njena velika želja, to je životno iskustvo - govorila je tada Minina baka.

Poslednji put kada je Mina videla baku bila je putem čestitke za Novu godinu, kada je ona i te kako iskritikovala zbog njenog ponašanja, ali i dala dobre savete.

Informer

Ajde objasni šta se to dešava? Jesi ti to neka repriza reprize? Kad izađeš iz hladnjače gde su te s pravom stavili, znaš kako se gasi cigareta? Štiklom na pod i idi dalje. Digni glavu. Volim da te gledam, znaš da ću te uvek podržati ali pazi šta radiš zbog sebe. Samo napred i ne obaziri se. Znaš ono što uvek kažeš, to kaži i sad. Baka ti je dobro, kao što vidiš, čekam te da dođeš - poručila joj je ona tada.