21.02.2021.

12:35

Foto:

Džet set

ISTINA UGLEDALA SVETLOST DANA - Jovana ljubomorna na Anu Korać?!

Jovana ističe da je tužna zbog problema koje ima sa Stefanom, te da su oni nastali nakon pojavljivanja Ane Korać, prošle subote, u "Ljubavnoj izazoviziji".

To je sve ono što mi se nakuplja, prošle subote. Odprilike bih rekla da tu ima 1000 stvari koje se dešavaju, ali glavni problem bi bilo ono što se ne rešava, a za to treba da sednemo nas dvoje jer smo mi akteri cele priče. Mene je ceo dan bolela glava, ali nikako nisam mogla da se smirim. Sustiglo me je sve, došao je Stefan i bio je brižan, ali moramo da sednemo i da razgovaramo o svemu - kaže misica i dodaje:

- Postoji 1001 teorija zavere što sam plakala, ali to je problem što mi guramo stvari pod tepih, ali mi to možemo da rašimo razgovorom.

Informer

Jovana Ljubisavljević u radiju

Na pitanje, novinara, zašto ne pokaže javno da je ljubomorna, misica se vidno iznervirala:

Ja nemam problem da priznam neke stvari, mene nervira da mi lepe epitet, ja nisam ljubomorna na osobu, na igračku, ja sam ljubomorna na odnos koji nas remeti. Zašto bi on radio nešto što bi meni smetalo - rekla je ljutito Jovana i dodala:

- Nisam ljubomorna, mene ljudi ne razumeju. Ja nisam ljubomorna na Anu Korać, meni smeta što mi on daje razlog da budem ljubomorna!

Informer

David priča o Ani Korać