18.05.2021.

07:45

Foto:

Džet set

LUNA I ANABELA ZARATILE ZBOG TAJNOG VENČANJA! Majka i ćerka ponovo u LOŠIM ODNOSIMA, a evo zašto nikog nisu zvali na SVADBU!

Pobednica "Zadruge 2" naljutila se na supruga jer ju je ispolivao vodom dok su bili na svadbenom ručku u restoranu na periferiji Beograda. Marko se, naime, svađao s konobarima jer je mislio da ga snimaju, te da će taj snimak osvanuti u medijima, pa je mašući rukama prosuo vodu po Đoganijevoj. Ona je "odlepila" i počela da urla na muža:

- Smiri se više, šta ti je?! Je l' mora uvek neki haos da bude?! Može li bar sopstveno venčanje da mi prođe u miru?!

Informer

Anabela i Luna

Nakon te scene Luna je rekla Marku da hoće da krenu kući. Oboje su iz restorana izašli vidno neraspoloženi. Izvor blizak bračnom paru otkrio nam je zašto na venčanju nije bilo gostiju.

- Marko nam je rekao da nikog nisu zvali na svadbu jer planiraju da veselje organizuju posle Luninog porođaja. Međutim, Luna nam je kasnije otkrila pravi razlog, nisu zvali nikog zato što Marko nije u dobrim odnosima sa Anabelom! - završava priču naš sagovornik.

Luna juče nije želela da priča o sukobu s majkom.

- Dobro sam koliko mogu da budem u ovom stanju... Venčali smo se jer smo morali i da bismo bili mirni kad dobijemo bebu. Slavlje će biti kad stigne ćerka - kratko je rekla gospođa Miljković.

Anabela: Zar se udala u crnoj haljini?!

Anabela nije krila iznenađenje kad je od novinara saznala da joj se ćerka udala.

- Ja ništa ne znam... - rekla je denserka i zaprepastila se kad je čula da se Luna nije udala u belom:

- Bila je u crnoj haljini?! Stvarno ništa ne znam. Sigurno ima razloga zašto mi ništa nije rekla!