19.05.2021.

07:50

Foto:

Džet set

OVO JE RAZLOG LUNINOG DIVLJANJA NA VENČANJU! Blogerka BESNELA jer je ostala bez POZAMAŠNE SUME NOVCA! Evo o kojoj se CIFRI radi!

Bračni par se pred sklapanje braka sa sponzorima dogovorio da ekskluzivno na njihovom kanalu objave sve detalje sa ceremonije, a kako tvrde dobro obavešteni izvori, dogovor je propao jer su mediji pre njih objavili snimke kako kreću na venčanje, ispred opštine i sa svadbenog ručka. Inače, kako saznajemo, Luna i Marko od svakog snimka na svom kanalu zarade od 800 do 1.000 evra dnevno. To je zbir zarade od sponzora i pregleda.

Ali, u ovom slučaju, Luni je ovaj poslovni potez propao jer su se sponzori povukli. S obzirom na to da niko neće da sponzoriše nešto što je već odjeknulo kao bomba, Luna i Marko su ostali bez zarade, zbog čega je ona totalno poludela i napravila skandal. Podsetimo, ona je optužila najpre Marka da je šurovao s novinarima, ali kada ju je uverio da on nema interes za to, jer je i on očekivao zaradu, ona je napala roditelje Anabelu i Gagija da su odali medijima informaciju o venčanju. Tada je nastao pravi haos, jer je počela da histeriše da su je majka i otac "prodali", te da su zbog medijske pažnje odali njenu tajnu. U pečenjari, gde su nakon venčanja bili na ručku s kumovima, Luna je sve vreme bila besna i ljuta.

Informer

Marko ljubi Lunu

Tokom jučerašnjeg dana pojavile su se dve informacije - prva da je Luna otišla da se porodi, a druga da su otputovali van Beograda da se venčaju u jednom manastiru.

Informer