12.06.2021.

12:30

Foto:

Džet set

TAKI NAKON SVIH SKANDALA BESNO PORUČIO: Janjušu je ZABRANJEN ulaz u moju KUĆU! Smislio i PLAN kako će da RAZDVOJI Maju od njega!

- Nema teoretske šanse da Maja dođe ovde sa njim posle svega što joj je izgovorio. Kako bi on smeo da stane ispred mene? Samo preko mene mrtvog će doći ovde. Skloniću je odavde, nema druge. Planiram da je odvedem u Švedsku na duže, tako ću je skloniti od njega. Šta god poželi ja ću da joj kupim, samo da se skloni od ove budaletine - kaže Taki i dodaje da nije znao da je Janjuš tukao Maju prošle godine.

Informer

Maja, Taki, Janjuš

- Kad smo davali u julu prošle godine 40 dana mojoj sestri, Maja se nije pojavila a svi su došli da se vide i slikaju sa njom, ona je zvezda. Ja je zovem da vidim gde je, ona nedostupna. Ona meni nije smela da se javi osam dana dok nije sanirala povrede koje joj je Janjuš naneo. Te slike sam video na kiosku, ona nije smela da mi kaže ništa. Da nema kamera u Zadruzi on bi je ubio, bolesnik. Ja moje dete više ne poznajem, to nije ista osoba od pre tri godine - rekao je Taki.