12.06.2021.

16:30

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offical

Džet set

ŽESTOK SUKOB SANDRE I ŠA: Prodala si Taru i mene, pokušavaš da UMANJIŠ moju LJUBAV! Zadrugarka SKOČILA na repera - nije birala REČI!

- Na ličnom primeru Nenad Aleksić Ša. Najviše mi je žao kad sam ga pitala da li bi kada bi Tara zabranila da se družimo on je prećutao. Bilo je to očekivano, najviše mi je krivo što ne vidim da mu je žao i nije se pokojao. Nije mi žao što sam provela vreme sa tobom, mislila sam da sam u svojstvu prijatelja i sve sam rekla za tvoje dobro - rekla je Rešićeva.

Informer

Sandra Rešić

- Nemoj da misliš da ste vi mene štedeli!Misliš da ja ne umem da se brnaim? Pričamo ti i ja, usresredi se! - odgvorio je Ša.

- Da nije bilo Sandre Rešić ušao bi zvanično u vezu i prevario svoju ženu. Ti si pričao da se ništa konkretno nije desilo - odbrusila je ona.

- Prema meni ste se svi promenili! Ja vas ne diram, vi mene dirate. Svi se okrećete protiv mene, ne ja protiv vas. Kad je Tara otišla odma kanal. Ja nisam budala, vidim šta radiš. Ti si štitila, a govorila javno. Sve radiš za rijaliti i pare. Prodala si i Taru i mene - nastavio je on.

Informer

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša sledeći je tražio reč i odmah uzvratio udarac Sandri Rešić.

- Sandra je navela mene, Marko nikad nije ustao i radio fore koje ti radiš. Navlačite me da se posvađamo, a ti si ta koja ga se plaši. Dok ti je odgovarala priča Tara i Ša bila si tu. Pokušavaš da umanjiš moju ljubav prema njoj - započeo je Nenad.

- Ti si budala koja je dala 50.000 evra da bi dokazao nešto. Kako je moguće da ti ne sumnjaš? Tara je izašla i polomila ovu kuću zbog tvoje sumnje - odbrusila je Sandra.