14.06.2021.

20:13

Foto:

Džet set

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU! Veliki šef doneo ŠOK ODLUKU - OVO je razlog!

Učešće Kristijana Golubovića izazvalo je pažnju javnosti, a kako je na "Farmi" imao flert sa Stanijom Dobrojević, zbog čega se umalo razveo, niko nije očekivao da će napraviti istu grešku.

Informer

Kristijan Golubović

Kristijan se dobro držao prvih sedam meseci i udaljavao se od ženskog društva kad god bi pomislio da to prelazi granicu drugarstva. Međutim, ulazak pevačice Kristine Spalević promenio je sve. Od prvog trenutka, Kristina se priklonila ekipi iz paba, da bi ubrzo počela da provodi sve više vremena sa Kristijanom. Njihov odnos polako je počeo da prerasta u nešto više od prijateljstva, da bi na kraju istina izašla na videlo – Kristijan i Kristina ušli su u vezu, uprkos tome što je on oženjen.

Informer

Kristina i Kristijan

Međutim, ni ova veza u "Zadruzi“ nije prošla bez turbulencija – njih dvoje su nakon nekoliko žestokih rasprava odlučili da završe vezu, ali su poslednjih dana sve bliži. Da li će doći do pomirenja, zbog čega su raskinuli i da li se kaju zbog toga što su uopšte ušli u vezu, Kristijan i Kristina otkriće u emisiji "Ami G Show".