04.07.2021.

12:00

Foto: printscreen

Džet set

ŠOK OTKRIĆE! Evo u kakvom su ODNOSU Aleksandra Subotić i njen OTAC! Ovaj DETALJ će sve IZNENADITI! /FOTO/

Aleksandra je na Instagramu objavila da bi želela da napravi iznenađenje Karađorđu i na taj način dala do znanja pratiocima da je među njima sve u nejboljem redu.

Ona je podelila sa fanovima da mu sređuje stan, te ne putem "storija" konsulotvala da li da to bude iznenađnje.

- Da li bi vam bilo zanimljivo da gledate renoviranje stana u kome živi moj tata? Razmišljala sam da ga iznenadim - napisala je ona.

Informer

Aleksandrina objava

Karađorđe je pre nekoliko meseci zamolio svoje najbliže da mu pošalju stvari, ali da navodno niko to nije učinio.

- Meni ništa ne treba. Nisam tražio da mi bilo šta kupe. Jedino što sam tražio je da odnesu moje stvari na hemijsko čišćenje i da mi ih donesu ovde. Moje košulje i odela, i to iz moje kuće. Ništa da kupe, samo da dostave ovde - rekao je tada, a potom se tim povodom oglasila Aleksandra koja je navela da nije dužna da brine o njemu ili bilo kome.

Informer

Aleksandra Subotić

- Zamolila bih se koji mi se obraćaju u bezi slanja stavri mom ocu - da prestanu to da rade... Niti sam dužna - niti ću ikom išta poslati sebi tužbi. To se na njega ne odnosi naravno. Ja znam koliko mu pomažem i koliko sam mu pomagala sve ovo vreme a to zna i on - svi znaju da na kraju sve padne na moju grbaču a da sam ja sažaljive prirode i uvek opraštam. Ali ovaj put smo moje dvoje dece i ja na prvom mestu... On čovek nije niti beskućnik, niti je mučenik - produkcija ima kontakt sa ljudima koje je ovlasito i kojima je ostavio ključ od kuće, pa nek otvore ormare, spakuju i pošalju mu - poručila je ona.