27.07.2021.

19:26

Foto: printscreen

Džet set

SLAVA JOJ JE POPILA MOZAK, ONA JE ZVEZDA PADALICA! Stefan Karić o ODNOSU Kiji Kockar: Spustiću je na ZEMLJU, sve ću da KAŽEM!

- Mnogo sam ih ja pustio i dozvolio da se preko moje grbače peru, da ja ćutim, a da me non-stop pljuju - istakao je odmah Karić za Telegraf.rs

Karić je istakao da je pomogao Kiji da reši svoje stambeno pitanje, kao i da joj je uvek bio podrška.

Informer

Stefan Karić

- Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, sa koferom. Viđali smo se i posle Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - rekao je Stefan i dodao:

- Igrom slučaja sam imao nešto sa tom devojkom, zbog toga sam izneo te poruke. Nažalost, promenio sam telefon, pa su mi u starom telefonu ostale još neke prepiske koje bih ja sad izbacio. Jednog dana ću sve da kažem - kaže Stefan.

Informer

Kija Kockar

- Oni su počeli na mene da udaraju, a ja sam ih branio 4 godine, tako da video sam o čemu se radi, da je nekome slava popila mozak, da su se uzvezdili i samo sam hteo da ih spustim na zemlju, jer su oni u stvari zvezde padalice - zaključio je Karić.