03.08.2021.

11:00

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

KARIĆ I JOVANA RADE NA DETETU! Misica priznala kako PROVERAVA Stefana: IMAM ŠIFRU OD NJEGOVOG TELEFONA!

Jovana i Stefan su otkrili nepoznate detalje iz njihovih života.

Dosta vrena je prošlo od završetka Zadruge, počeli ste da živite zajedno, kako provodite vreme i Jovana kako si se navikla na novi dom?

- Svaki dan nam je identičan, užurbano ustanemo, imamo obaveze, da ispoštujemo emisije, novinare, porodicu i prijatelje koji su nas željni. U kući najamnje vremena provodimo, a kada smo tamo - raj na zemlji. Uživamo, lepo nam je, slažemo se, nemamo nikakve probleme, raspoloženi smo, nemamo ništa što može da nam uspori ritam i učini neraspoloženim. Stvarno je prelepo i uživamo u životu - rekla je Jovana.

Informer

Jovana Ljubisavljević

- Slažem se - dodao je Stefan.

Stefanov tata Osman te je podržavao i pre nego što je on ušao u Zadrugu, kako se sada vas dvoje slažete i kakav vam je odnos?

- Čak i kada Stefan nije bio deo rijalitija on je apsolutno bio uz mene, slagao se u svakom mom izlaganju i stajao na moju stranu, čak je i pisao pesmice i stvarno mi je jako drago. Otkad je Stefan ušao i otkad smo ušli u odnos, on je bio neko koje glasao za našu ljubav, neko ko je video neke lepe svari u meni i dobre osobine. Jako sam ponosna, srećna, drago mi je i slažemo se savršeno. On je prosto gledao 10 meseci i ponaša se prema meni kao da me zna apsolutno drugo, ja još malo opipavam teren. Tu je poštovanje i zahvalnost što je bio uz mene. Ja sam presrećna i odnos nam je apsolutno savšen, pozdrav ovim putem za njega, uživa na moru sada - pričala je Jovana Ljubisavljević.

Kroz rijaliti se dosta pričalo o vašim porodicama i da li podržavaju vašu vezu. Da li ste uspeli svi zajedno da sednete i porazgovarate?

- Nismo svi zajedno, njegova i moja porodica. On je bio kod moje proodice, kao što sam i ja kod njegove. Baš smo sad došli sa brodića gde smo bili sa mojom porodicom, njegovi su trenutno na moru. Planiramo svakako da se svi okupimo i da provedemo dan svi zajedno, to nam je u planu. Ovako odvojeno jesmo i svi se slažemo, volimo i podržavamo, sve je u najboljem redu - rekla je Jovana.

Informer

Stefan Karić

U Zadruzi ste znali da pokažete dozu ljubomore, oko čega ljubomorišete jedno drugom u spoljnom svetu?

- Pa iskreno, ne ljubomorišemo. Nismo imali ni jedan problem - rekao je Stefan Karić.

- Sva ta nesigurnost koju smo koju tamo doživeli kao da se nulirala, kao da je bila test za ovo što uspešno rešavamo svaki dan, bez i jednog problema. Naravo da postoji doza "ko ti je ovo, odakle je znaš" i obrnuto, jer nismo živeli u spoljnom svetu. Mislim da se sve to uz ljubav, toleranciju i poštovanje nivelišete - nastavila je Jovana.

Informer

Jovana gostuje u emisiji

Je l' imaš njegovu šifru od telefona?

- Imam, ima i on moju. Tu smo, konstantno zajedno, malo bacim pogled, baci on, sve je to normalno. Imamo poverenje, sve dok smo srećni i zaljubljeni nema tu mesta za ljubomoru koja može da poljulja - odgovorila je ona.

Da li možemo da učekujemo uskoro svadbu i prinovu?

- Možete svašta da očekujete, ni mi više ne znamo šta može da nas snađe i da očekujemo - odgovorio je Stefan.

- Što da ne? To i jeste cilj građenja odnosa i veze i ljubavi kada se dogode. Mi radimo na tome da to traje, da bude sve jače i što da ne da se kruniše nečim lepim - nastavila je Jovana.

Informer