15.08.2021.

09:17

Foto:

Džet set

DA JOJ NIJE BILO MENE, PEVALA BI ZA 100 EVRA! Bivši zadrugar RASKRINKAO Kiju Kockar - otkrio DETALJE o njenoj KARIJERI: Rekao sam joj da nije VAŠARSKA MEČKA da ide po... ŠOK!

Mića je izneo mišljenje o Luni Đogani i Marku Miljkoviću nakon što su postali roditelji.

Informer

Luna i Marko

- Oni su bili jedno za drugo. Luna je bila spremna na sve zarad te veze, svađala se i sa majkom. Marko je njoj isto oprostio neke stvari. Samo u toj kući nikad neće biti sloge, odnosi su katastrofalni. Nema šta nije rečeno između Marka i Anabele, Lune i nje, svih u krug. Đoganijevi su, što se tiče priče, najtragičnija porodica. Nema ko se sa kim nije svađao i šta sve jedno drugom nisu izgovorili, i kakav je tu sve prljav veš isplivao. Ipak, na kraju mi je drago da je Luna našla svoju sreću, da se ostvarila kao majka - priča Mića, a zatim se dotakao i Kije Kockar:

Informer

Kija Kockar

- Ona je htela da bude član Borinog benda "Eurokrem barabe". Prvi nastup je imala sa njima i ja sam joj rekao da treba da je bude sramota. Odveo sam je kod Rake Marića i on joj je objasnio kako da radi. Da joj nije bilo mene, pevala bi za 100 evra. Rekao sam joj da nije vašarska mečka da ide po veseljima i tako se ponaša nego da lepo započne karijeru kad je već narod voli.

Mića je istakao da mu Kija nije rekla ni hvala, a zatim otkrio da Kristina i njena majka Nadica, koja je pobedila u četvrtoj sezoni "Zadruge" sa njim ne razgovaraju.

Informer

Nadica Zeljković

- Ma, kakvi. Ne pričaju sa mnom ni ona ni njena mama. Mene porodica Zeljković - Kockar više ne zanima, daleko im lepa kuća. Kija je ljuta jer sam njenoj majci objasnio neke stvari.