22.08.2021.

22:00

Foto: printscreen

Džet set

POKLON OD 70.000 EVRA! Bivša zadrugarka od dečka dobila potpuno novog četvorotočkaša! Kada čujete povod ostaćete bez reči /FOTO/

Ovog puta Ljuba se pohvalila skupocenim četvorotočkašem koji je dobila na poklon od njenog dečka Mirka. 

Informer

Ljuba Pantović

Svima je poznato da je Pantovićeva veliki fan popularnog brenda "Mercedes" i da u svom vlasništu poseduje najnovimojdel "S klase" koji je platila neverovatnih 90.000 evra!

Kako smo uspeli da saznamo Ljuba je bila danima tužna i neraspoložena zbog privatnih problema, ali kako bi se osećala bolje njen partner Mirko koji je poznat javnosti kao "dečko iz Švedske" odličio je da to promeni. 

Informer

Ljuba Pantović

Naime, on ju je iznenadio poklonom vrednim 70.000 evra kupivši joj potpuno nov automobil njene omiljene marke. Ovakav automobil još nije viđen u Srbiji, a Pantovićeva nije krila oduševljenje kada je ugledala poklon. 

Informer

Ljuba Pantović

Pored luksuza u kojem uživa Ljuba, svakodnevno trenira kako bi izgledala savršeno ali i kako bi opravdala titulu koja je prati kroz život zvanu "šampion". U svemu tome najveći oslonac ima u svom partneru ali i u njenom dobro osmišljenom programu "Perfect shape program" koji danas uspešno koristi nekoliko stotina korisnika. Među njma je njena ćerka Aleksandra koja je doživela potpunu transformaciju od kako prati program svoje majke, ali i Dalila Dragojević koja beleži rekordan gubitak kilograma za samo nekoliko dana.

Informer

Aleksandra Subotić

Podsećamo, pre nekoliko dana Ljuba je prošla kroz jako težak period života nakon što joj je otac preminuo. 

BONUS VIDEO: