28.08.2021.

15:41

Foto:

Džet set

VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! Miki Đuričić se OŽENIO - ovo su DETALJI

Pčelar iz Kupinova krstio je ćerku, i venčao se u crkvi, a prema pisanju Kurira danas će on i njegova supruga izgovoriti sudbonosno da i kod matičara. Proslava je planirana u jednom elitnom beogradskom restoranu, gde će se održati i opštinsko venčanje.

Podsetimo, Miki za nekoliko dana ulazi u Zadrugu, pa je odlučio da sve obavi na vreme, kako bi mirno mogao da bude odutan nekoliko meseci.

- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Verovatno će "Zadruga 5" biti poslednja "Zadruga", a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona - napisao je nedavno Željko Mitrović u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži, a Mikija smo sada sreli ispred zgrade televizije Pink koji nam je prokomentarisao svoj ulazak u petu sezonu "Zadruge".

- Sve je spremno za "Zadrugu 5", biću strpljiviji i neću praviti gluposti - rekao je Miki na početku razgovora i dodao:

- Razlog ulaska je, kao i uvek, dobar honorar, poslednji je rijaliti, pa idem u penziju. Van sam konkurencije, dolazim iz drugog sveta. Ja čuvam guske, patke, živim na selu, ne družim se sa ljudima iz rijalitija, družim se sa ljudima sa kojima sam odrastao, ne idem po klubovima, ne slušam tu muziku, ne pripadam tome, ali jedan ovakav treba. Ne može da se dogodi prevara u rijalitiju, to je moglo da se dogodi dok nisam imao brak. Sada sam u srećnom braku i imam dete, to onda da uzmeš da se ubiješ na televiziji da prevariš ženu i dete koje te čeka kod kuće. Ne mogu da dopustim sebi taj luksuz da pravim budalu od sebe - rekao je Miki i dodao:

- Razlika između mene i ostalih je što je mene sramota što sam učesnik rijalitija, a oni se ponose što idu u rijaliti. Ovaj put idem na pobedu, do kraja- rekao je Mik