19.09.2021.

13:50

Foto: printscreen

Džet set

DEDA VIKTORIJE MITROVIĆ UMALO DOBIO SRČANI UDAR NAKON INFOMACIJE DA MU JE UNUKU SILOVAO SVEŠTENIK: Upropastio mi je DETE, ako ga vidim u mantiji ZAPALIĆU CRKVU!

Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa - rekla je Viktorija, a šta je još otkrila pročitajte OVDE

Kako su mediji tada pisali, sveštenik se pored ovoga, sumnjičio i za još jedan slučaj silovanja.

Viktorija je otkrila da su je se roditelji davno odrekli, zbog čega su njeni staratelji baba i deda.

Baba se tada oglasila za medije i rekla kako popa želi da vidi mrtvog, kao i da je njena unuka nakon svega otišla u Kragujevac, gde se pakao nastavio.

Kako je Viktorijin deda Stojan pričao za medije 2015. godine sveštenik M.Đ. je na suđenja dolazio u mantiji i išao u crkvu nakon svega.

- Srešćemo se kad-tad, a ako bude u mantiji, zapaliću crkvu i celo selo, pa neka idem u zatvor. Upropastio mi je dete, zbog njega je počela i da puši cigarete. I da sad umrem, pop mi nizašta ne treba. Kad vidim bilo koga u mantiji, i njega mrzim, a ništa mi čovek nije uradio. Eto koliko mi se sve smučilo i koliko sam revoltiran - pričao je 2015. godine Viktorijin deda Stojan, a dodao je i kako je umalo doživeo srčani udar nakon svega.