29.09.2021.

07:50

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

JANJUŠ JE MANIJAK I SILEDŽIJA! Zadrugarka otkrila ŠOK detalje o Janjuševiću: Tužila ga je bivša devojka jer joj nije vratio dug od 6000 EVRA! Dala mu je novac da ga ne bi UBILI!

Starleta se uvredila kad joj je bivši košarkaš rekao da je najuobraženija učesnica "Zadruge 5", pa je osula paljbu po njemu.

Informer

Aleksandra Subotić

- Čovek koji se druži sa "oralnim gromadama" ne može da me uvredi. Ti si se*sualni manijak, siledžija i beskućnik! Za hiljadu dinara igraš kao mečka. Uvek ću biti uobražena za tebe, najveći šljamu u rijalitiju. Meni si našao da pričaš nešto?! Čovek kog je dete gledalo u jezivim situacijama! Priredio si svojoj porodici neviđeni blam - isprozivala je Subotićeva cimera iz rijalitija.

Bivši košarkaš je odbio da reaguje na njene prozivke, ali starleta nije mogla da se zaustavi i nastavila je da otkriva njegove tajne.

Informer

Marko Janjušević Janjuš

- Janjuša je tužila jedna bivša devojka jer joj nije vratio dug od 6.000 evra. Dala mu je taj novac da ga ne bi ubili kamataši zbog kockarskih dugova. Reč je o jednoj bogatoj ženi, koju je Janjuš iskorišćavao za novac - ispričala je Aleksandra.

Janjuš je tada pukao i žestoko ju je izvređao. Udario je starletu tamo gde je najviše boli - na njen izgled.

- Imaš glavu kao nilski konj! Ružna si uprkos svim operacijama! Naravno da si uobražena, ponašaš se kao da si u braku sa Abramovićem! Ti si najgluplja žena koju sam upoznao. Natprosečno si glupa! - zapenio je Janjuš i uspeo da ućutka starletu.

Maja ulazi u rijaliti

Aleksandra Subotić jedva čeka da joj se u rijalitiju pridružu drugarica Maja Marinković!

Starleta je rešila da pomrsi konce učesnicima rijalitija, posebno Janjušu, na kog je odavno besna. Ona ovih dana pakuje kofere i vraća se u "Zadrugu" da bi, kako je sama javno priznala, uništila bivšeg momka jer ju je naterao da abortira njihovo dete.