13.12.2021.

07:32

Foto:

Džet set

EKSKLUZIVNI PAPARACO Miljanina sestra ulazi u rijaliti

Lepa Nišlijka učestvovaće u novoj sezoni "Survajvera", koja će uskoro početi da se snima u Dominikani, saznaje Informer.

Naš paparaco "upecao" je Anu kad je proteklog vikenda, u pratnji majke Marije i porodičnog prijatelja, iz Niša stigla u Beograd zbog audicije za učesnike tog surovog rijalitija. U hotelu gde je održavana audicija Ana se zadržala oko sat vremena, a kako smo saznali iz izvora bliskog produkciji, najmlađa Kulićka je prošla prvi krug!

Oni su pravo iz hotela otišli na parking po automobil i odmah se vratili u Niš, gde ih je nestrpljivo čekala Miljana.

Niška se*s-bomba

Kako nam je otkrio naš izvor, Ana jedva čeka da krene u Dominikanu, gde će se boriti da bude "jedina preživela" u ekstremnom rijalitiju.

- Ana je planirala da se pridruži Miljani u "Zadruzi", ali je to propalo nakon što je njena sestra izbačena iz rijalitija jer je pokušala da ubije Zolu! Pošto je u zavidnoj formi i radi kao fitnes instruktorka, Ana je rešila da se prijavi za "Survajver"! Nije joj problem ni da po ceo dan bude u kupaćem pred kamerama. U Nišu važi za se*s-bombu, a sada će se u to uveriti i gledaoci - priča naš sagovornik.

Burna prošlost

Miljanina najmlađa sestra je, inače, bila u žiži javnosti kad je tokom srednje škole uplovila u vezu sa svojim profesorom, koji je od nje stariji 15 godina. On je dao otkaz u školi i zaposlio se u apoteci kako bi mogao da bude sa Anom, ali im je veza "pukla" posle šest meseci. Ana je srednju školu završila letos sa svim peticama, a Marija je javno pričala da je zbog toga najponosnija na nju. Posle "Survajvera", lepa Nišlijka planira da ode na studije u Americi.

Sa Anom se takmiči i sin Natalije i Sanija "Trik FX"

Sa Anom Kulić u "Survajveru" trebalo bi da se takmiči i Dejan Ibraimov, sin Natalije i Sanija iz grupe "Trik FX".

- Mog sina su pozvali i bio je na kastingu. Ko zna, možda luda mama ode sa njim. Meni je to izazov. Uvek želim da probam nešto novo - kaže Natalija.