17.12.2021.

20:56

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

UBIO BIH DALILU DA SAM NA DEJANOVOM MESTU! Maja i Car šokirali izjavom o Dragojevićima: Oni su mnogo bolesniji od nas!

Učesnici "Zadruge" su starletu i momka iz Crikvenice osudili jer su posle žestoke svađe i tuče imali se*s pred kamerama. Da bi se odbranili, oni su uprli prstom u Dragojeviće. 

Informer

Maja i Car opleli po Dalili i Dejanu

- Ostavite vi Cara i mene na miru! Šta vas briga da li smo se svađali, pa imali se*s?! Odnos Dalile i Dejana je bolesniji od svake naše tuče! Je*ala se sa Carem nekoliko metara od muža, a sada se grli s njim. Ko normalan može da pređe preko toga?! Oboje su ludi! - rekla je Maja.

Car kaže da je odavno primetio da su njegova bivša ljubavnica i njen muž nenormalni:

- Maja je u pravu! Oni su mnogo bolesniji od nas! Ej, žena varala Dejana na njegove oči, a on joj reč nije rekao! Posle svega, pravi mu ljubomorne scene i brani mu da priča sa ženama. Pa, ja bih je ubio da sam na njegovom mestu!

Informer

Dalila i Dejan Dragojević

Bosanska starleta je naglasila da želi da krene iz početka i zaboravi da je ikad bila sa Filipom:

- Izbrisala bih vezu sa Carem da mogu. Dejan i ja smo trenutno prijatelji s povlasticama! Da bi vam svima bilo jasno o čemu se radi, predstaviću se! Ja sam nova učesnica rijalitija Dalila Dragojević iz Bosne i Hercegovine. Gledala sam vas na televiziji i mnogo mi se dopao ovaj Dejan. Čujem da je slobodan, učiniću sve da bude srećan! - kazala je Dalila.