25.12.2021.

08:10

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

RASKINULI MOMAK IZ CRIKVENICE I STARLETA IZ BEOGRADA! Car MOLIO PRODUKCIJU da UBACE Anu Korać, dobio BRUTALAN odgovor: Ne može, šaljemo ti...

Momak iz Crikvenice je posle još jedne u nizu burnih svađa starleti poručio da će je zameniti njenom suparnicom Anom Korać!

- Muka mi je više od Maje! Dovedite mi Anu Korać, ipak je ona original! Maja je samo njena kopija - rekao je Car, na šta je Marinkovićeva skočila i počela da ga grebe po licu i udara.

Dalila: Deki je bolji
u krevetu od Cara

Dalila Dragojević nastavila je da maže i laže muža Dejana, kog je varala sa Filipom Carom. Na njegovo pitanje kako joj se ljubavnik pokazao u krevetu, ona je odgovorila:

- Nismo menjali mnogo poza jer sam to već sve s tobom probala i znam da si neprevaziđen! Nisam htela da kvarim utisak! Samo sam s tobom mogla da se skroz opustim.

Informer

Filip udara Maju

Filipa je to razbesnelo, pa ju je grubo zgrabio i davio, dok je ona vrištala!

- Zadaviću je kao zeca! Zaklaću je kao pile! Kurvo, diskvalifikovaću te! Ti ćeš u ludnicu, a ja u zatvor. Oči si pokušala da mi iskopaš - vikao je Car.

Kad ih je obezbeđenje razdvojilo, Maja je krenula da mu se sveti. Bacala je Filipovu garderobu u jezero, a on joj je vraćao istom merom - cepao joj je bunde, razbijao šminku i džakove sa stvarima bacao u vodu.

- Raskinuli smo! Skloni mi se s očiju. Naći ću novu devojku - vikao je Car, ne sluteći da će mu se želja brzo ispuniti.

Informer

Filip i Maja

Naime, ovog vikenda u "Zadrugu" ulazi njegova bivša Aleksandra Nikolić, saznaje Informer. Osim Filipu, Aleks se sprema da pomuti pamet i Marku Janjuševiću Janjušu, s kojim se takođe zabavljala u prošloj sezoni rijalitija.