13.01.2022.

07:30

Foto: Printscreen

Džet set

OČAJAN ŠTO NJEGOV BRAT PRAŠTA SVE RIJALITI PRELJUBNICI! David: Dalila je OMAĐIJALA Dejana!

Fitnes trener i dalje ne može da veruje da je Deki oprostio ženi prevaru sa Filipom Carem i nastavio da trčkara za njom po "Zadruzi"!

- Dalila je bacila crnu magiju na Dejana! Nikako drugačije ne mogu da objasnim njegovo ponašanje. Kao da mu je mozak ispran! Svako veče pred spavanje molim se Bogu za njega! Svima je jasno da mu daje lažnu nadu i da će ga šutnuti čim napuste rijaliti. Ona i dalje voli Cara - kaže David i dodaje da će učiniti sve da odvoji brata od snajke:

Ne znam da li je promenio veru

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se Dejan Dragojević pere u lavabou! Pošto je u umivaoniku oprao i noge, mnogi su ispod video-klipa prokomentarisali da je reč o ritualnom pranju i da je to ključni dokaz kako je promn -enio veru i prešao u islam.

- Ne znam da li je Dejan promenio veru. Ne mogu da komentarišem nešto u šta nisam upućen.

Informer

David i Dejan

- Ljudi mi svakog dana pišu: "Spasi Dejana!" Nažalost, nemam tu moć da ga izbavim iz "Zadruge", ali čim se rijaliti završi, uhvatiću ga za ruku i odvesti kući! Moram da ga osvestim! Čujem da Dalilin otac Huso govori kako Deki treba da se vrati u kuću u Gornjem Šepku. Šta će on tamo?! Da sedi sa babama i dedama u selu?! Mamina, tatina i moja vrata su mu otvorena, mesto mu je s porodicom! Ma, ni Dalila se neće vraćati tamo, već je isplanirala život u Beogradu. Huso nek brine za svoje dete, Dejana nek ostavi nama.

Na pitanje da li bi Dragojevići prihvatili Dalilu ukoliko Dejan ipak ostane s njom, odgovara:

- Ne! Moju porodicu zanima samo Dejan! Ne možemo da zaboravimo da ga je varala i vređala, da je zbog nje povređivao sebe, lupao rukama o zid, lomio staklo... Pokazala je ko je i šta je!
 

Informer