14.01.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

RIJALITI PREVARA - DALILA I DEJAN LAŽIRALI RAZVOD! BRAČNI PAR OBMANUO NACIJU! "Sve je bilo lažno, nikakvi papiri nisu potpisani"!

Bračni par iz rijalitija potpisao je u novembru papire za razvod, ali su rekli advokatima da ih ne predaju sudu dok oni ne izađu iz "Zadruge". Dogovorili su se da daleko od kamera još jednom porazgovaraju i razmisle o svemu.

Informer

- Dalila i Dejan svakog dana lažu da su već razvedeni! Ona ga naziva 'bivšim mužem', a on nju 'bivšom ženom'! Dalila posebno naglašava da je razvedena, slobodna i da može da bude s kojim god muškarcem da želi. Međutim, to nije istina. Tek treba kada izađu iz "Zadruge" da popričaju šta će biti sa njihovim brakom - priča naš izvor.

Informer

Tekst potpisa

Prema njegovim rečima, Dragojevićima trenutno odgovara da svi misle da su razvedeni.

- Sve to je bila Dalilina ideja! Dejan je pristao jer nije želeo da mu se svi smeju zbog njene afere sa Filipom Carem i nazivaju ga "rogonjom". I Dalila ima motiv da laže da je slobodna jer hoće ponovo da bude sa Carem, a da Dekija drži kao rezervu - kaže naš sagovornik.

Informer

Da su supružnici iz rijalitija obmanuli javnost pričom o razvodu, potvrđuje i Dejanov otac Goran Dragojević:

- Podneli su papire za razvod, ali se nisu razveli. Da li će do toga zaista i doći, očigledno zavisi samo od Dalile. Nadam se da će odustati od Dejana i pustiti ga da živi svoj život.