Autor: Informer.rs

20.01.2022.

09:10

Foto: prinstscreen

Džet set

MILJANA BESNA Morbidno vam je što sam sahranila Zolu, a nije što sam mu davala pare za drogu OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI

Pratioci na društvenim mrežama su napali bivšu učesnicu "Zadruge", optužili su je da je morbidna i da je sigurno uznemirila Zolinu majku Bosu.

Informer

Miljana Kulić sa Zolinom slikom

Kada je pročitala negativne komentare, Kulićeva se razbesnela, pa je odgovorila ljudima preko svog Instagram naloga. Ona je otkrila i da je bivšem dečku dala čak 160.000 evra za drogu i kocku.
Nju je najviše zabolelo što su ljudi pisali da je uradila morbidnu stvar:

- Nije vam bilo morbidno iskorišćavanje samohrane majke, nije vam bilo morbidno kad sam se ošišla zbog mame, a gmaz me imitirao - ćelav filter postavio. Nije vam bilo morbidno 160.000 evra za drogu i kocku dugove koje sam mu vraćala da ne bi istoj toj mama Bosi kucali na vrata - pisala je rezignirana Miljana.

Informer

Miljana Kulić na groblju

Ona je čak i posvala ljude na mrežama:

Nije vam morbidno bilo što sam sekirala roditelje tri godine. Je*ala vas usta, je*em vam mamu seljačku, primitivnu. Nije vam bilo morbidno kad je tražio novac šatro ya bolesnu ženu od druga kom je bio dužan. Nije vam moribdno moj mir, njena diskvalifikacija. A ko ga je uveo i palio rajski vrt - navela je Kulićeva.